Αιδηψός: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε γάτα σε ταβέρνα προκαλώντας την οργή του κόσμου

Το ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιδηψός: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε γάτα σε ταβέρνα προκαλώντας την οργή του κόσμου

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές, μετά το αδιανόητο περιστατικό που σημειώθηκε την Δευτέρα 2/5 στην Αιδηψό, όπου άνδρας δελεάζοντας μία γάτα σε ψαροταβέρνα, την κλώτσησε στην θάλασσα προκαλώντας την οργή του κόσμου. Όπως ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο άνδρας συνελήφθη.

Συνελήφθη από την αστυνομία

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη» έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε προς την θάλασσα ένα γατάκι. Η βία...

Posted by Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos on Monday, May 2, 2022

«Σιγά που το σκοτώσαμε...» - Προκλητική η απάντηση του άνδρα που κλώτσησε τη γάτα

O ίδιος φαίνεται να «ζητά και τα ρέστα» μέσα από το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος και ξεσπά για την έκταση που έχει πάρει το στιγμιότυπο με τον ίδιο να κλωτσάει γατάκι αφού πρώτα του κερδίζει την εμπιστοσύνη δελεάζοντας το με φαγητό.

«Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μ@@@», λέει μεταξύ άλλων ο άντρας που κακοποίησε τη γάτα στην ψαροταβέρνα ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», είπε σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.