Τραγωδία Πάτρα: Αναπάντητα τα ερωτήματα για το λάθος στο μνήμα της Ίριδας - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Αναπάντητα τα ερωτήματα για το λάθος στο μνήμα της Ίριδας - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Οι εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για το τι συνέβη με τους τρείς θανάτους των άτυχων κοριτσιών.

Από την άλλη, η εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έφερε νέες αποκαλύψεις στην επιφάνεια καθώς υπάρχει ένα λάθος στο μνήμα της Ίριδας.

Ο τάφος της Ίριδας στο Α’ Νεκροταφείο Πάτρας γράφει πάνω ότι απεβίωσε όταν ήταν μόλις 6 μηνών. Από την άλλη στον τάφο της Τζωρτζίνας είχαν σκαλιστεί και τα ονόματα των δυο αδερφών της όπου μεταξύ άλλων είχε αναγραφεί πως έφυγε από την ζωή όταν ήταν 7 μηνών.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον θάνατο της Ίριδας

Σάλος γύρω από τις καταθέσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την Ίρις - Πέφτει σε αντιφάσεις

Οι εξελίξεις γύρω από τα τρία νεκρά κορίτσια στην Πάτρα δεν έχουν τελειωμό μιας και το γεγονός ότι η μητέρα κρατείται στον Κορυδαλλό δε λύνει εξολοκλήρου την κατάσταση. Η αδερφή της Πισπιρίγκου, η Δήμητρα έχει προβεί σε πρόσφατη κατάθεση και έχει μιλήσει αναλυτικά για τον θάνατο της Ίρις.

Μέχρι να βγουν τα τελικά πορίσματα των ιατροδικαστών για το παιδί, εξετάζεται ξανά η κατάθεση της γυναίκας καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς πέφτει σε μια σημαντική αντίφαση. Πιο αναλυτικά, αν διαβάσει κανείς ολόκληρη την εξιστόρηση των γεγονότων η γυναίκα δεν ανέφερε πουθενά στην κατάθεσή της αυτό που είπε αργότερα ότι η Ίριδα είχε ξυπνήσει στις 7.30 το πρωί και πήγαν και την είδαν...

«Περί ώρα 11.30 της σήμερα 21/3/2021 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα. Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει». Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου δεν ανέφερε πουθενά στην κατάθεσή της αυτό που είπε αργότερα ότι η Ίριδα είχε ξυπνήσει στις 7.30 το πρωί και πήγαν και την είδαν.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της: «Τρέχοντας πήγα στην κουζίνα και φώναξα στην αδερφή μου για βοήθεια. Ξεκίνησα κατευθείαν Κάρπα και τεχνητή αναπνοή και ζήτησα από την αδερφή μου να έρθει και αυτή να με βοηθήσει για να καλέσω το ΕΚΑΒ. Ώρα 11.37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και ώρα 11.42 παρελήφθη από τη μονάδα για μεταφορά για μεταφορά στο νοσοκομείο.

Όλο αυτό το λίγο χρονικό διάστημα τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου κάναμε συνεχώς μαλάξεις στο μωρό, καθώς και τεχνητή αναπνοή. Στο Καραμάνδειο νοσοκομείο Πατρών που μεταφέρθηκε το παιδί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν μπορώ να φανταστώ την αιτία που πέθανε το μωρό. Δεν μπορώ να καταλογίσω κάπου ευθύνη».