Πέτρος Κουσουλός για Πάτρα: «Η κατηγορούμενη προσπαθούσε να μετακυλήσει την ευθύνη στον σύζυγό της»

«Είναι έμμεση ομολογία διάπραξης εγκλήματος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Κουσουλός για Πάτρα: «Η κατηγορούμενη προσπαθούσε να μετακυλήσει την ευθύνη στον σύζυγό της»

Το πρωί της Τετάρτης 4/5 ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί για την υπόθεση της Πάτρας που έχει διχάσει την κοινή γνώμη αλλά και για τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα που φέρεται να έχει κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Να τονίσουμε κάπου εδώ πως η ίδια κρατείται ακόμη στην φυλακές Κορυδαλλού μιας και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Τι να πει ο άνθρωπος… Ότι η σύζυγός του με κάποιο άλλο πρόσωπο, γιατί δεν ξέρουμε εάν ήταν μόνο η σύζυγός του, παίρνανε τηλέφωνα και κάνανε φάρσες; Αυτό δεν είναι φάρσα. Αυτό είναι πολύ σοβαρό το οποίο συνέβη.

Είναι έμμεση ομολογία διάπραξης εγκλήματος. Όταν παίρνεις τη δημοσιογράφο και λες «για να δείτε τι έχει γίνει με την Τζωρτζίνα, ψάξτε να δείτε που μένει ο Μάνος Δασκαλάκης» σημαίνει ότι υποδεικνύεις ότι δεν είναι το γονιδιακό το οποίο έψαχνες.

Και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό. Υπενθυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο το ζευγάρι εμφανιζόταν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ως ενωμένο, χέρι –χέρι και στην κηδεία, και από πίσω αποκαλύπτεται ότι η κατηγορούμενη προσπαθούσε να μετακυλήσει την ευθύνη στον σύζυγό της και να δημιουργήσει προφανώς πρόβλημα στο νέο ζευγάρι».

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού

Το νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού - Τι συμβαίνει με την κεταμίνη;

Επιμένει στην κατάθεσή της η Ρούλα Πισπιρίγκου και προσπαθεί συνεχώς να στρέψει τις Αρχές προς την αθώωσή της. Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας με τη χορήγηση κεταμίνης αιτήθηκε χημική ανάλυση της ουσίας. (Δείτε εδώ τι εξετάζουν οι ειδικοί για το θάνατο της Μαλένας)

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε αίτημα για ανάλυσης τηςς κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την ενδονοσοκομειακή κεταμίνη ή αυτή που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς.

Αν πρόκειται για κεταμίνη που πωλείται παράνομα, τότε καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης που επιμένει να ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς.

«Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση μεταξύ της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο, καθώς και τις παρόμοιες αντίστοιχες φαρμακευτικές ουσίες που διακινούνται παράνομα», επεσήμανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης έρευνας θα οδηγήσει στην ανακάλυψη της πραγματικής προέλευσης της ουσίας.