Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πάτρα: Σοκαριστική αποκάλυψη από το Πρωινό - Ο Δασκαλάκης ήταν παρών στα περιστατικά των παιδιών του

Η κίνηση της Πισπιρίγκου προκαλεί

Πάτρα: Σοκαριστική αποκάλυψη από το Πρωινό - Ο Δασκαλάκης ήταν παρών στα περιστατικά των παιδιών του
Ενημέρωση 05.05.2022 13:23
Από Ελένη Μήτση

Την Τετάρτη 5/5 έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό του Αντ1 μια αποκάλυψη αναφορικά με την υπόθεση στην Πάτρα, η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το πανελλήνιο αναφορικά με το θάνατο των 3 κοριτσιών και το κατά πόσο έχουν ευθύνη για αυτούς η μητέρα και ο πατέρας.

Μέσα από την εκπομπή έγινε γνωστό, πως ο Δασκαλάκης είναι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και πως δε μπορεί να δηλώνει πλήρη άγνοια από τα περιστατικά, που συνέβαιναν στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο κάποιο από τα 3 κορίτσια εμφάνιζε περίεργο περιστατικό και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο, η Ρούλα τον έπαιρνε με βιντεοκλήση.

Η δήλωση αυτή αφενός σοκάρει, αν αναλογιστεί κανείς πως τη στιγμή, που το παιδί, μπορεί να έβγαζε αφρούς από το στόμα υπήρχε ψυχραιμία να γίνει κάποια κλήση. Αφετέρου, αν ισχύει αυτό τότε ο Μάνος είχε εικόνα και δε μπορεί να δηλώνει απών.

Η αποκάλυψη από το Πρωινό πως ο Δασκαλάκης ήταν παρών στα περιστατικά των παιδιών του

Δύσκολες ώρες για τον Μάνο Δασκαλάκη - Η ζωή του μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, την Τετάρτη 4/5, παρουσιάστηκαν στοιχεία για τη ζωή του Μάνου Δασκαλάκη, ύστερα από την σύλληψη της πρώην συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων του.

Ο 30χρονος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς έχει χάσει τη δουλειά του και προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να επιβιώσει, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης για τις κόρες του, μία εκ των οποίων είναι η αποκάλυψη για την κεταμίνη.

Η ψυχολογική κατάσταση του πατέρα των νεκρών κοριτσιών παραμένει άσχημη και είναι τεράστια επιθυμία του η επίλυση της υπόθεσης όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Δεν νιώθει φόβο για πιθανές κατηγορίες εις βάρος του, ενώ παραμένει, επίσης, αμετάκλητος στις δηλώσεις του σχετικά με την πρώην γυναίκα του Μάλιστα, είναι "ανοιχτός" για συπληρωματική κατάθεση, σύμφωνα με όσα δηλώνουν τα κοντινά του πρόσωπα και από όσα διαφαίνονται από τις συνομιλίες του με αυτά.

Σχετικά με τον βιοπορισμό του, φαίνεται πως ένας από τους παλαιότερους εργοδότες του προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του για να του δείξει την στήριξή του, όμως, η προσπάθεια καταλήγει μάταιη και χωρίς ανταπόκριση.

Γενικότερα, διατηρεί απόμακρη στάση και δεν επιθυμεί να βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: «Η αναισθησία λένε πως εμποδίζει πολυάριθμες λειτουργίες» - Εξετάζεται το ενδεχόμενο πρόκλησης λευχαιμίας στην Μαλένα

Πάτρα: «Το αρνητικό αποτέλεσμα δεν αποκλείει...» - Ιατροδικαστής αποκαλύπτει για την χορήγηση κεταμίνης στην Μαλένα

Share