Γυναικοκτονία στην Καβάλα: 50χρονος στραγγάλισε την σύζυγό του και παραδόθηκε στις Αρχές

«Της έχω κάνει κακό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: 50χρονος στραγγάλισε την σύζυγό του και παραδόθηκε στις Αρχές

Μια ακόμα γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5/5 στην Καβάλα και συγκεκριμένα στις Πηγές του Δήμου Νέστου, όταν ένας 50χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του και έπειτα προσπάθησε να αυτοκτονήσει, όταν τελικά δεν τα κατάφερε κάλεσε την αστυνομία.

Στραγγάλισε τη γυναίκα του και μετά παραδόθηκε

Λίγους μήνες μετά τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταδίδει το kavalapost.gr, ο άνδρας περίπου 50 ετών σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του και μετά αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο φαίνεται πως δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο άνδρας κάλεσε τις Αρχές, του είπε: «της έχω κάνει κακό». Η δολοφονία σημειώθηκε σε φαρμακείο, όπου εργαζόταν η 43χρονη.

Το ζευγάρι είχε δύο ανήλικα παιδιά και αντιμετώπιζε προβλήματα.

Κεντρική φωτογραφία: (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Πριν μερικούς μήνες είχαμε πάλι γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη

Σοκ είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο άλλη μια γυναικοκτονία η οποία ήρθε στο φως της επιφάνειας τον περασμένο Αύγουστο. Ο δράστης ο οποίος και σκότωσε την σύντροφό του, εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24/8 στο Καραμπουρνάκι, στον Ναυτικό Όμιλο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φαίνεται να σκούπισε τα χέρια του μετά το στυγερό έγκλημα σε χαρτιά και στη συνέχεια να ξάπλωσε κάτω από τα δέντρα κοντά στη θάλασσα.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/8) στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας Γεωργιανός δε δίστασε να σφάξει την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το thestival, ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και συνελήφθη. Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.