Γυναικοκτονία Καβάλα: «Πιστεύαμε ότι ήταν αγαπημένοι» - "Ραγίζουν" καρδιές οι δηλώσεις της θείας για την άτυχη 43χρονη

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Καβάλα: «Πιστεύαμε ότι ήταν αγαπημένοι» -

Σοκ έχει προκαλέσει άλλη μια γυναικοκτονία όπου σημειώθηκε στην Καβάλα καθώς ένας 55χρονος στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της και μετά επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν.

Από την άλλη, η θεία της μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5 μέσα από την εκπομπή «T-Live» όπου ανέφερε: «Ήταν ένα άξιο παιδί που είχε καταφέρει τόσα πράγματα στη ζωή της, την αγαπούσε όποιος την ήξερε. Άνοιξε το δικό της φαρμακείο, ορθοπόδησε και τώρα πίσω έμειναν οι γονείς της άρρωστοι, με προβλήματα και δύο ανήλικα παιδιά.

Εμείς χθες το απόγευμα την ψάχναμε την κοπέλα, δεν την βρίσκαμε και στο τέλος πήγε ο πατέρας με τους θείους και τα ξαδέρφια και την βρήκαν εκεί. Κάλεσαν την αστυνομία και βρήκαν την κοπέλα πεθαμένη. Ήταν μια χαρά ζευγάρι, απλά τελευταία λόγω δουλειάς είχαν κάποιες διαφορές.

Πιστεύαμε πως ήταν αγαπημένοι και δεμένοι. Μια δεμένη οικογένεια. Όλοι είχαμε δεχθεί τον σύζυγό της ως μέλος της οικογένειας. Εμφανιζόταν ως ένα ευγενικό παιδί με καλούς τρόπους. Από εκεί και πέρα ο καθένας τι κουβαλάει μέσα του…».

Οι δηλώσεις της θείας για την γυναικοκτονία στην Καβάλα

Αυτή είναι η 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καβάλα με θύμα την 43χρονη φαρμακοποιό. Ο σύζυγος, ηλικίας 55 ετών, στραγγάλισε τη γυναίκα του. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο σύζυγος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία, φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονο καυγά την στραγγάλισε.Η άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τις πέντε, στο χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα. Η άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τις πέντε, στο χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα.

Ένας 55χρονος άνδρας μετέφερε το πτώμα της συζύγου του σε μια σοφίτα σε παρακείμενο κτίριο. Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει.Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Οι γιατροί λένε ότι δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο!

Το ζευγάρι... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr