Τραγωδία Πάτρα: Τι απαντά η κοινωνική λειτουργός μετά την έκθεση που δημοσιεύτηκε για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Τι απαντά η κοινωνική λειτουργός μετά την έκθεση που δημοσιεύτηκε για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τέλος καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 6/5 μέσα από την εκπομπή «Live News» παρουσιάστηκε η έκθεση της κοινωνική λειτουργού.

Πιο συγκεκριμένα, είχε επισκεφτεί την οικογένεια ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου, μετά την καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δε θυμάμαι την οικογένεια, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό εκείνη την χρονική στιγμή.

Εάν η οικογένεια απέκτησε προβλήματα στο μέλλον, δεν μπορώ να γίνω μελλοντολόγος (…) Έκανα τη δουλειά μου, δεν έχω να ψάξω κάτι περισσότερο. Προφανώς δεν είδα κάτι άσχημο, κάτι να με προβληματίσει ως επαγγελματία». Μάλιστα, σήμερα 6/5 στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε η αδερφή και μητέρα της Ρούλας.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

«Μυστήριο» τηλεφώνημα στο EKAB μία μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τηλεφωνήσει στο ΕΚΑΒ από το κινητό της τηλέφωνο, μία μέρα πριν πεθάνει η Ίριδα, η οποία έφυγε από την ζωή, μέσα στο σπίτι της 33χρονης στη Πάτρα. Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών δεν μίλησε ποτέ στην άλλη γραμμή, ενώ η κλήση ήταν διάρκειας μόλις 11 δευτερολέπτων.

Η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η οποία ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα για την κλήση στο ΕΚΑΒ, επικοινώνησε με την πλευρά της 33χρονης, η οποία σημείωσε ότι δυο μέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας, η Πισπιρίγκου είχε πολύ μεγάλο τσακωμό με τον Μάνο Δασκαλάκη... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr