Μονεμβασιά: «Δούλευα ντελίβερι και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο» - Σοκάρει ο γιος του ενός θύματος

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του δράστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μονεμβασιά: «Δούλευα ντελίβερι και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο» - Σοκάρει ο γιος του ενός θύματος

Ο γιος του οδηγού της μοτοσυκλέτας με τους δύο αναβάτες που παρασύρθηκε από έναν 52χρονο σε κατάσταση αμόκ με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, μίλησε για την δολοφονική πράξη του δράστη, που βρίσκεται κρατούμενος στο ΑΤ Μονεμβασιάς.

«Ξαφνικά χωρίς να φταίνε έφυγαν άδικα δύο άνθρωποι. Τους χτύπησε αρχικά από πίσω. Ένας παλαβός, ήταν μεθυσμένος; Δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω» είπε ο γιος του 77χρονου.

Ο άνδρας που εργάζεται ως διανομέας είχε την ατυχία να εργάζεται εκείνη την ώρα και δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο. Δουλεύω ντελίβερι σε σουβλάκια και ήμουν στο δρόμο. Τον είδα 5 λεπτά πριν γίνει και τον είδα και 5 λεπτά αργότερα όταν ήταν αιμόφυρτος στο δρόμο. Τον παρέσυρε για 300 μέτρα. Και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο εκλιπών» δήλωσε. Το ένα από τα δυο θύματα είχε πάει στην εκπομπή της Πάνια.

Τα πρώτα λόγια του δράστη του φονικού τροχαίου

Την ίδια ώρα σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το βράδυ του Σαββάτου. «Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρεται να είπε.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το αυτοκίνητο του 52χρονου, να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο με τραγικά θύματα δυο ηλικιωμένους άνδρες.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο spartanews.gr, ο 52χρονος, φαίνεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος κοντά στη μηχανή και τον έσυρε στο οδόστρωμα, για πολλά μέτρα.

Ο ένας 77χρονος, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου και κατέληξε.