Πέθανε ο Κώστας Γκουσγκούνης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο Κώστας Γκουσγκούνης

Ο Κώστας Γκουσγκούνης έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 6/5 σε ηλικία 92 ετών, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Δημήτρη Μαμάτση.

Ο Κώστας Γκουσγκούνης έχασε τη ζωή του

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και συγκεκριμένα η κόρη του, Χαρούλα, ο σύζυγός της, Αργύρης, και τα παιδιά τους, Δημήτρης και Κώστας, βιώνουν πολύ δύσκολες ώρες.

Ο ίδιος έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς κατά την παραμονή του στο Θριάσειο νοσοκομείο και σήμερα 9/5 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στην Αρτέμιδα.

Κώστας Γκουσγκούνης

Λίγα λόγια για τον βίο του

Έγινε γνωστός, κυρίως, για τις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο, στις οποίες πρωταγωνίστησε μεταξύ 1965 και 1984, ωστόσο υπήρξε και φωτογράφος και ηθοποιός. Έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας κοντά στον πατέρα του Μίμη Γκουσγκούνη και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αθήνα, ανοίγοντας ένα φωτογραφείο στην περιοχή του Χολαργού.

Εκεί απέκτησε την φήμη για τις συμμετοχές του σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, αλλά και για τις ατάκες του σε αυτές, ενώ προηγουμένως είχε παίξει σε κάποιες ταινίες στον ρόλο του κομπάρσου, ή με λίγες ατάκες, από το 1952 έως το 1958 (Η Αγνή του λιμανιού, Η θεία από το Σικάγο, Ο λεφτάς, Μια ζωή την έχουμε) και αργότερα πρωταγωνίστησε σε αρκετές ερωτικές αλλά και αστυνομικές ταινίες από το 1965 μέχρι το 1984 με γνωστότερες τις: «Ήταν Άξιος», «Ηδονοβλεψίας», «Σεξ…13 Μποφώρ» και άλλες.