Κουσουλός για Τραγωδία Πάτρα: «Θα επεκταθεί το κάδρο των κατηγορουμένων»

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν άλλες συλλήψεις»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κουσουλός για Τραγωδία Πάτρα: «Θα επεκταθεί το κάδρο των κατηγορουμένων»

Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια. Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κουσουλός ο οποίος έχει ασχοληθεί από το πρώτο λεπτό με την υπόθεση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Status του καναλιού Astra, όπου μίλησε για την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και για τις νέες αποκαλύψεις όπου αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού

Πέτρος Κουσουλός

«Στην περίπτωση της Ίριδας, του βρέφους το οποίο κατέληξε στις 21 Μαρτίου 2021, κατά δήλωση της Ρούλας και κατά δήλωση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, υπήρχαν δύο άτομα στο σπίτι.

Έχουν μπερδέψει λίγο της ώρες, άλλα λέει η μία άλλα λέει η άλλη, αλλά το δεδομένο είναι όπως έχει πει η Δήμητρα Πισπιρίγκου στις συνεντεύξεις της, εκείνη είναι αυτή που εντόπισε το παιδάκι νεκρό στην κούνια. Άρα εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο πρόσωπα.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν άλλες συλλήψεις. Θεωρώ δεδομένο από την εμπειρία μου ότι θα επεκταθεί το κάδρο των κατηγορουμένων στο πολύ κοντινό περιβάλλον. Με το που παραδοθούν τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, θα έχουμε εξελίξεις».

Νέες αποκαλύψεις για τη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την Τζωρτζίνα

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν τεθεί τα ψηφιακά ίχνη συγκεκριμένων προσώπων τα οποία ερευνάται αν εμπλέκονται σε συναλλαγή και χορήγηση της κεταμίνης στην κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου. Αυτό αποκάλυψε σήμερα στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης. Παράλληλα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στο επίμαχο μήνυμα του στη Ρούλα Πισπιρίγκου!

Ο δημιουργός του CSI Institute είπε μεταξύ άλλων: “Υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες πρόσωπα δύο ,τρία δεν μα έχουν πει ,και κάποια ίχνη τα οποία κοιτάζουν να ταυτοποιήσουν μέσα από κεραίες κινητής τηλεφωνίας.”

Ο κ. Σφακιακάκης είπε ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα ραντεβού και προκύπτουν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr