Πύργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου - Συγκλονίζει το βίντεο με τις επιθέσεις που δεχόταν

Εξακολουθεί να αγνοείται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πύργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου - Συγκλονίζει το βίντεο με τις επιθέσεις που δεχόταν

Από ότι φαίνεται η υπόθεση του Πύργου και του Θύμιου που αγνοείται εδώ και κάποιες μέρες μετά από επιθέσεις που δεχόταν, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις μιας και δυστυχώς ο νέος δεν έχει βρεθεί ακόμα, και όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Γολγοθά που περνούσε.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι νεαροί επιτέθηκαν με βεγγαλικά στο σπίτι του 39χρονου αγνοούμενου Θύμιου παρουσίασε η εκπομπή Φως στο Τούνελ την Παρασκευή 13/5, όσο οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Θύμιος αγνοείται εδώ και 10 ημέρες

Στο βίντεο, φαίνεται η επίθεση που έγινε αργά το βράδυ της νύχτας στο σπίτι που ζούσε ο Θύμιος, λίγα λεπτά προτού βγει για να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στην εκπομπή, είναι το επεισόδιο που προηγήθηκε από την προσπάθεια του Θύμιου να τους απομακρύνει.

Μια προσπάθεια που από αρκετούς παρουσιάστηκε διαφορετικά, όταν και ξεκίνησαν οι φήμες για έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί κρατώντας αλυσοπρίονο στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας.

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Θύμιο

Την θλιβερή ιστορία του αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια. Στις προειδοποιήσεις που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για τον μυστηριώδη άνδρα που φέρεται να τρομοκρατεί παιδιά τα βράδια, αναφερόταν ότι είναι παραμορφωμένος και περιγραφόταν σαν τον Φρέντι Κρούγκερ από την ταινία τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες»!

Ο Θύμιος, ένας 40χρονος που έχει περάσει τα πάνδεινα, έπεσε θύμα τροχαίου το 2008 ενώ εργαζόταν στην Τρίπολη, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το μισό του πρόσωπο και να διαλυθεί η άνω γνάθος. Από τότε τρώει και μιλά με μηχανική υποστήριξη. Η κατάστασή του είχε αποτέλεσμα να χάσει, όχι μόνο την εργασία αλλά και τους φίλους κι έτσι εγκαταστάθηκε στον Πύργο όπου ζει με ένα πενιχρό επίδομα, με το οποίο πληρώνει ίσα-ίσα το ενοίκιό του.