Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Τεράστια ευκαιρία για όλους από σήμερα 16/5 στα Lidl - H ανακοίνωση της εταιρίας

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις

Τεράστια ευκαιρία για όλους από σήμερα 16/5 στα Lidl - H ανακοίνωση της εταιρίας
Ενημέρωση 16.05.2022 07:28
Από Youweekly Team

Τα Lidl όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα Δευτέρα 16/5, ξεκινούν καινούριες προσφορές οι οποίες θα εξαντληθούν από τις πρώτες κιόλας ώρες από ορισμένα καταστήματα. Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, προσπαθεί να βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών, ειδικά τώρα που οι τιμές έχουν αυξηθεί σε πολλά προϊόντα.

Από σήμερα λοιπόν, στα καταστήματα όλης της Ελλάδας ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί αν βρει προσφορές έως και -35%, 1+1 δώρο, αλλά και συσκευασίες ΧΧL.

Μέσα από την ιστοσελίδα των Lidl, από όπου έγινε και μια ανακοίνωση για τους εργαζόμενους, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές όλες τις προσφορές για να γνωρίζετε τι υπάρχει και τις τιμές για να κάνετε σύγκριση.

Να σημειωθεί ωστόσο πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Ορισμένες από τις προσφορές των Lidl (16/5)

Προσφορές Lidl 16/5

Η ανακοίνωση των Lidl για την καμπάνια με τα πλαστικά

Με γνώμονα πως η διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές αποτελεί κοινό καθήκον και ευθύνη, τον Ιούνιο του 2020 στη Σαντορίνη ξεκίνησε το έργο της καμπάνιας «Plastic Free Santorini», ως μια κοινή πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και της Lidl Ελλάς. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ενσωματώθηκε κάτω από την εθνική καμπάνια «Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης», μια κοινή πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης.

Το καλοκαίρι του 2021 εκπρόσωποι της Lidl Ελλάς, μαζί με συνεργάτες και εθελοντές του Ιδρύματος, ένωσαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των ελληνικών ακτών και επισκέφθηκαν τα Χανιά, το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα. Συνολικά συλλέχθηκαν 248 κιλά απορριμμάτων στους παράκτιους καθαρισμούς και 997,5 κιλά στους υποθαλάσσιους καθαρισμούς.

Lidl καμπάνια Plastic Free Greece

Φέτος το ταξίδι συνεχίζεται, με στόχο 6 επιπλέον προορισμοί της χώρας μας να γίνουν Plastic Free. H ομάδα του προγράμματος, αποτελούμενη από στελέχη και εθελοντές των δύο συνεργαζόμενων φορέων, θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, τη Σαντορίνη, τη Σύρο, τη λίμνη Κερκίνη και τη Λήμνο, προσφέροντας ανάσες ζωής στο οικοσύστημα των περιοχών αυτών, αλλά και εφαρμόσιμες λύσεις που ανοίγουν δρόμους βιώσιμης ανάπτυξης.

Σε κάθε προορισμό θα πραγματοποιηθούν δύο παράκτιοι και δύο υποβρύχιοι καθαρισμοί, συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπαιδευτικές δράσεις.

H θαλάσσια ρύπανση είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που δεν γνωρίζει σύνορα και επηρεάζει όλες τις περιοχές και τα νησιά μας, ανεξαρτήτως. Η «Plastic Free Greece» καμπάνια αποτελεί παγκόσμιο μήνυμα βιώσιμης ανάπτυξης για τη χώρα μας και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση για τη θαλάσσια ρύπανση από πλαστικά απορρίμματα, μέσα από δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών.

Οι ενέργειες αυτές αποτελούν μέρος του REset Plastic, της διεθνούς στρατηγικής του ομίλου Schwarz για το πλαστικό, στην οποία συμμετέχει και η Lidl Ελλάς, και συγκεκριμένα στα πεδία δράσης REmove, REduce και REcycle.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανάκληση προϊόντος από τα σούπερ μάρκετ Lidl! Γονείς - κυρίως - προσοχή

Το αποφάσισαν - Κίνηση "σεισμός" από τα Lidl για 3 τρόφιμα

TAGS
Share