Κάτω Πατήσια: Αναμένεται η κηδεία του 14χρονου - Σε τι στάδιο βρίσκεται η έρευνα;

Θρήνος για την οικογένειά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτω Πατήσια: Αναμένεται η κηδεία του 14χρονου - Σε τι στάδιο βρίσκεται η έρευνα;

Την Τετάρτη 18/5, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 14χρονου Μάκη που έχασε τη ζωή του στα Κάτω Πατήσια, αφού απαγχονίστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Η οικογένειά του βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και ο πόνος είναι αβάσταχτος.

Πότε γίνει η κηδεία του 14χρονου Μάκη από τα Κάτω Πατήσια και σε τι στάδιο βρίσκονται οι έρευνες

Στις 11:00 π.μ και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου στους Αγίους Αναργύρους, η οικογένεια θα συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει το άψυχο σώμα του παιδιού.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μελετούν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θανατος του πρόηλθε το Σάββατο τα ξημερώματα, όπου τον εντόπισε η ίδια του η μητέρα στο δωμάτιο του. Ο μικρός φαίνεται πως πήρε μια ζώνη, δημιούργησε μια θηλιά, την πέρασε στο λαιμό του και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του.

Στοιχεία της έρευνας αποτελούν και οι αναζητήσεις που έκανε, οι συνομιλίες του μαθητή στο κινητό του, τα βίντεο που τράβηξε και οτιδήποτε άλλο έχουν στα χέρια τους για να βρεθεί η πραγματική αιτία θανάτου. Αναζητούνται, ακόμη, οι δηλώσεις που αναφέρουν πως ο Μάκης δεχόταν επιθέσεις από τους συμμαθητές του, οι οποίοι του έκαναν bullying, αλλά και η πιθανότητα να επηρεάστηκε από το διαδικτυακό "παιχνίδι" στα social media.

Αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις για την ολοκλήρωση της εξέτασης και την δημιουργία ορισμένου πορίσματος.

Εξωτερική φωτογραφία: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI

Συγκλονίζουν οι νέες καταγγελίες συμμαθητών του για ακραίο bullying

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του OPEN, ο νεαρός δεχόταν συχνά bullying, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος μιας και άλλα παιδιά ήταν "στόχαστρα" ανέφερε μαθητής στο 54ο Γυμνάσιο Αθηνών.

Άλλος πατέρας καταγγέλλει ότι ο γιος του είχε δεχθεί άγρια επίθεση μέσα στο σχολείο στην αρχή της σχολικής χρονιάς εξηγώντας ότι «του επιτέθηκαν και του μαύρισαν το μάτι με μπουνιά. Το σχολείο έδειξε πλήρη αδιαφορία. Εμείς έχουμε κάνει μήνυση στον διευθυντή και στο άτομο που χτύπησε το παιδί, το οποίο είναι 4-5 χρόνια μεγαλύτερο».