Πάτρα: Ρούλα και Μάνος αντιδρούν στα πρώτα δημοσιεύματα για την ανακοπή της Τζωρτζίνας - «Το είδες...»

Τα μεταξύ τους μηνύματα στον αέρα του «T-live»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ρούλα και Μάνος αντιδρούν στα πρώτα δημοσιεύματα για την ανακοπή της Τζωρτζίνας - «Το είδες...»

Την Τετάρτη το μεσημέρι 18/5 η εκπομπή «T-live» έβγαλε στο φως της δημοσιότητας νέες συζητήσεις μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Αυτή την φορά το ζευγάρι αντιδρά στα δημοσιεύματα, μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας και ενώ η Τζωρτζίνα βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ριο, τον Απρίλιο του 2021.

Τα μηνύματα ανάμεσα στην Ρούλα και τον Μάνο

Μάνος: Ποια sites το έγραψαν; Πες μου λίγο όπου το έχεις δει.

Ρούλα: «T…», «Π…» και «δ… νέα». Έχει στείλει η Δήμητρα να τα κατεβάσουν. Η … δεν το ξέρει και είναι στο Facebook. Θα έχουμε και άλλα. Δεν σέβονται τίποτα. Θα γίνει χαμός!

Ρούλα: Τα «…» το κατέβασαν. Και είναι νύχτα. Το πρωί θα γίνει χαμός.

Μάνος: Δεν το βλέπω πουθενά το έψαξα στο site τους. Θα τους… το σπίτι όλων.

Ρούλα: Στο facebook το ανέβασαν και το πήραν κάποιοι. Το κατέβασαν όλοι.

Ρούλα: Κάποιο νέο;

Μάνος: Όχι τίποτα απολύτως. Κοιμήσου. Είμαι εδώ εγώ τώρα μην ανησυχείς.

Μάνος: Καλημέρα. Έχει βελτιωθεί η καρδιακή της λειτουργία με πολλή υποστήριξη βέβαια, αλλά έχει σταθερή πορεία. Αυτό είναι καλό. Η Παναγίτσα μου… Το σκυλί μου θα τα καταφέρει.

Στις 13 Απριλίου το ζευγάρι έχει ακόμη έναν άκρως αποκαλυπτικό διάλογο μέσω μηνυμάτων. Με τον Μάνο Δασκαλάκη να ζητά επίμονά από την 33χρονη να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ρούλα: Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το Facebook;

Μάνος: Γιατί;

Ρούλα: Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα τώρα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καραγκιοζιλίκια. Και μόλις βγει το παιδί σβήσε με, δεν έχω θέμα.

Μάνος: Μη δημοσιεύεις τίποτα στο Facebook και να μη με ταγκάρεις πουθενά. Δεν θέλω να ανέβει τίποτα από μένα. Θα σε ξεμπλοκάρω τώρα.

Ρούλα: Για τη Μαλένα γιατί;

Μάνος: Έτσι. Δεν θέλω καμία δημοσίευση, όσο είναι το παιδί μέσα.

Ρούλα: Οκ

Μάνος: Δεν θα ασχολούμαι με το facebook και καλό είναι, γνώμη μου, να μην ανεβάσεις τίποτα ούτε εσύ αυτή τη στιγμή.

Ρουλα: Οκ. Με έχεις μπλοκ και στο Instagram;

Μάνος: Δεν ξέρω.

Ρούλα: Δεν σ’ εχω. Τεσπα! Μην πεις τίποτα για το μηχανάκι στον…

Μάνος: Έχεις φτιάξει κι άλλο ίνσταγκραμ δεύτερο;

Ρούλα: Εγώ; Όχι. Ένα έχω.

Μάνος: Είσαι σίγουρη;

Ρούλα: Ναι παιδί μου. Ένα έχω. Αυτό που είχα. Γιατί; Είδες κι άλλο;

Μάνος: Ναι. Έχεις κι άλλο.

Τα ξημερώματα τις ίδιας μέρας η 33χρονη στέλνει links από δύο άρθρα στον πρώην σύντροφό της, οι τίτλοι είναι οι εξής: «Σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη του Μάνου Δασκαλάκη. Μέσα σε δύο χρόνια έσβησαν τα άλλα δύο αγγελούδια του» και «Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα. Έχασαν δύο παιδιά μέσα σε δύο χρόνια και το τρίτο χαροπαλεύει στην ΜΕΘ».

Ρούλα: Και ονόματα και φωτό της Τζωρτζινας. Με ποιο δικαίωμα;

Μάνος: Τώρα κάτι είπες. Κάτσε να βγούμε από όλο αυτό και το κυνηγάμε νομικά. Αλλιώς να βάλουμε έναν δικηγόρο να το κανονίσει. Κάτσε ξάπλωσε μια ώρα.

«Δείξαμε την είδηση και είπαμε ότι το τρίτο παιδί χαροπάλευε. Ακριβώς πέντε λεπτά μετά την ανάρτησή μας, λαμβάνουμε μήνυμα από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου να κατεβάσουμε την ανάρτηση και να της πούμε ποιος μας έδωσε αυτές τις πληροφορίες. Αυτή ήταν η αντίδρασή της και σας μιλάω για τις μεταμεσονύχτιες ώρες» υποστήριξε στο T-live ο αρχισυντάκτης του tempo24.news, Νίκος Σύφαντος.

Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της Πάτρας για τον θάνατο των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη βρίσκεται ακόμα στο επίκεντρο της επικαιρότητας και, ύστερα από την αποκάλυψη του μυστικού του ζευγαριού, φαίνεται πως ο πρώην σύντροφος της κατηγορούμενης προχώρησε σε ένα εξώδικο ως απάντηση σε εκείνο που του είχε στείλει η ίδια μέσα από την φυλακή.

Την Δευτέρα 16/5, λοιπόν, το εξώδικο έφτασε στα χέρια της 33χρονης και το βράδυ της Τρίτης 17/5 στο δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσιάστηκαν όλα όσα συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, ανεφέρεται πως δεν χρειαζόταν να του υπενθυμίσει την συντήρηση των ταφων των παιδιών του και τα λόγια των συγγενών της του προκάλεσαν μεγάλη απορία.

Παράλληλα, τόνισε πως θα αλλάξει το οικογενειακό πακέτο στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και θα αγοράσει διαφορετική συσκευή από εκείνη που του είχε δωρίσει η πρώην σύζυγός του. Από το νοικοκυριό που είχαν δημιουργήσει μαζί, ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει να κρατήσει κάτι, παρά μόνο ένα γκρι φάκελο που βρίσκεται σε μια μαύρη τσάντα. Σε αυτόν εμπεριέχονται μόνο προσωπικά του έγγραφα και της ζητά να τον παραδώσει άμεσα στον δικηγόρο του.