Πάτρα: Το ζεύγος Δασκαλάκη χρωστά 15.000 ευρώ στην ΔΕΗ - Σε ποιανού όνομα είναι τα χρέη;

Οι απαντήσεις στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Το ζεύγος Δασκαλάκη χρωστά 15.000 ευρώ στην ΔΕΗ - Σε ποιανού όνομα είναι τα χρέη;

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αυτές τις μέρες οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα οικονομικά Ρούλα - Μάνου, ενώ όλα δείχνουν πως η μηχανή του 30χρονου αγοράστηκε με τα λεφτά της σπιτονοικοκυράς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 η εκπομπή «Live News» δημοσιοποίησε ένα πληρεξούσιο, μία στοίβα απλήρωτων λογαριασμών και τα έξοδα μιας κηδείας συνθέτουν το θολό τοπίο στη διαχείριση των χρημάτων της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.

Το ζεύγος Δασκαλάκη χρωστά πάνω από 15.000 ευρώ στην ΔΕΗ

«Την ώρα που ήρθε το ασθενοφόρο να την παραλάβει, η σπιτονοικοκυρά έδωσε στη Ρούλα ένα πόσο που είχε για έκτακτη ανάγκη στο πορτοφόλι της. Δεν ξέρω πόσα χρήματα ήταν, 500 – 1.000 ευρώ; Πάντως της τα έδωσε στο χέρι και της είπε “κράτα τα για παν ενδεχόμενο”, ανέφερε στενή φίλη της σπιτονοικοκυράς.

Η 69χρονη κατέληξε λίγες ημέρες μετά. Άγνωστο παραμένει ωστόσο που δαπανήθηκε το χρηματικό αυτό ποσό που τους έδωσε στο χέρι.

«Όταν έφτασε η ώρα της κηδείας, το γραφείο τελετών ρώτησε τον Μάνο και τη Ρούλα ποιος θα αναλάβει τα έξοδα. Εκείνοι αποκρίθηκαν πως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αναλάβουν». Ωστόσο τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι τα έξοδα της τελετής πληρώθηκαν με την τελευταία σύνταξη της σπιτονοικοκυράς.

Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία ανάληψη σύνταξης δεν έγινε τις ημέρες πριν την κηδεία ώστε να καλυφθούν έτσι τα έξοδα αλλά ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020.

Ωστόσο το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στα χρήματα της κ. Κούτρα και στο πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η εκπομπή «Live News» αποκάλυψε σήμερα πως τα χρέη στη ΔΕΗ στο διώροφο σπίτι στην οδό Μπιζανίου ξεπερνούσαν τις 15.000 ευρώ. Ο τελευταίος λογαριασμός ρεύματος που έφτασε τον Μάρτιο του 2022 στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς κάνει λόγο για ανεξόφλητο ποσό 502 ευρώ.

Ωστόσο στον πρώτο όροφο που στέγαζε το στούντιο ηχογράφησης ο Μάνος, το ρεύμα έχει κοπεί από τις 24 Αυγούστου 2021 για χρέη στη ΔΕΗ ύψους 7.960 ευρώ.

Στους κοινόχρηστους χώρους του διώροφου σπιτιού το ρεύμα έχει επίσης κοπεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2021 λόγω χρέους 6.100 ευρώ, ενώ υπάρχει ένα ακόμα ανεξόφλητο ποσό στη ΔΕΗ αξίας 518 ευρώ.

Συνολικά, οι οφειλές για το ρεύμα φτάνουν τα 15.080 €.

Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου ξεκαθαρίζει που πήγαν τα λεφτά της σπιτονοικοκυράς

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5 η εκπομπή «T-live» έφερε στο φως της δημοσιότητας έναν νέο ηχητικό ντοκουμέντο ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, όπου η πρώτη τονίζει πως η μηχανή του 30χρονου αγοράστηκε με χρήματα της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα (δείτε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο).

Το ηχητικό έφερε τα πάνω κάτω στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ αρκετοί αρχίζουν να αμφισβητούν την αθωότητα του κ. Δασκαλάκη.

Για όλα αυτά θέλησε να απαντήσει η Ρούλα, μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος τόνισε ότι ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς η μηχανή, ενώ πρόσθεσε πως με την τελευταία της σύνταξη πληρώθηκαν τα έξοδα κηδείας της.