Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο άνδρα

Σηκώθηκε και ελικόπτερο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο άνδρα

Όπως έγινε γνωστό, πριν λίγες ώρες αγνοείται ένας άνδρας στην Εύβοια λόγω της κακοκαιρίας, που ξεκίνησε χτες το βράδυ 18/5, μετά την πρόσφατη εξαφάνιση της 15χρονης κοπέλας στο Περιστέρι.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου στην Εύβοια

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα στην ευρύτερη περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας που αγνοείται από χθες το βράδυ ενισχύθηκαν, ενώ συνδράμει και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ. Συνολικά, επιχειρούν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.

Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί ο εντοπισμός του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tvstar.gr, κατά τη διάρκεια της νύχτας στο όρος επικρατούσαν άνεμοι που έφταναν τα 11 μποφόρ, αστραπές και βροχή. Συνθήκες που έθεταν σε κίνδυνο όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης 19/5 ο άνδρας περπατούσε στο δάσος και έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ. κατάφερε να επικοινωνήσει με την πυροσβεστική για να αλλά αν και έδωσε αρχικά το στίγμα του, στη συνέχεια το κινητό του έκλεισε.