Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ξαφνική ανακοίνωση από τη ΔΕΗ - Σας αφορά

Τι συμβαίνει

Ξαφνική ανακοίνωση από τη ΔΕΗ - Σας αφορά
Ενημέρωση 19.05.2022 11:35
Από Youweekly Team

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 13 ατόμων, ανακοίνωσε η ΔΕΗ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του κλάδου ΑΗΣ Χανίων, που εδρεύει στην Ξυλοκαμάρα Κεροκούρου του νομού Χανίων της Κρήτης.

Οι προσλήψεις θα γίνουνε με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οκτώ μηνών, ενώ την ίδια στιγμή το γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία που «καίει» τη ΔΕΗ.

Οι ειδικότητες που ζητάει η ΔΕΗ

Οι ειδικότητες που ζητούνται στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ αφορούν απόφοιτους Δευτεροβάθμιας ή Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Αναλυτικά:

  • ΔΕ,δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μηχανοτεχνικοί - 9 θέσεις
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί - 3 θέσεις
  • ΥΕ,υποχρεωτικής εκπαίδευσης Εργάτες/τριες - 1 θέση

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη ΔΕΗ από σήμερα, Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 έως και τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022.

ΔΕΗ Νέες θέσεις εργασίας

Πόση ΔΕΗ πληρώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Το μεσημέρι της Τετάρτης 8/4 σε μία ομιλία του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την εποχή της ακρίβειας αλλά και για την άνοδο των λογαριασμών ρεύματος. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποκάλυψε και το χρηματικό ποσό που πρέπει να καταβάλλει και ο ίδιος.

«Η μεγάλη εικόνα είναι ότι δεν βρισκόμαστε σε εποχή κανονικότητας και πρέπει να αποφασίσουμε πώς ακριβώς θέλουμε η ΔΕΗ να λειτουργεί. Με γνώμονα τη δημόσια και κοινή ωφέλεια ή την αύξηση των κερδών και των μερισμάτων των ιδιωτών που έχουν μπει;», είπε και πρόσθεσε:

«Σε μια στιγμή κρίσης πρώτιστο μέλημα μας πρέπει να είναι η κοινή ωφέλεια κι η μείωση των υπέρογκων λογαριασμών που παίρνει ο καταναλωτής».

Πλέον μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς του ρεύματος που έρχονται στο σπίτι της στα Μελίσσια. Παράπονο που εξέφρασε και στον αέρα της εκπομπής (Δείτε εδώ τι είπε)

Όταν ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε τι λογαριασμούς ρεύματος λαμβάνει ο ίδιος, εκείνος απάντησε: «Αυξήθηκε και σε εμένα ο λογαριασμός της ΔΕΗ απλά εγώ ανήκω σε αυτούς τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα αυτή η αύξηση να με θυμώνει και να με προβληματίζει, αλλά να μη με βγάζει εκτός οικογενειακού προϋπολογισμού μου».

«Πληρώναμε γύρω στα 200 ευρώ και είναι πάνω από 400», είπε, προσθέτοντας ότι «αυτά τα 200 ευρώ αύξησης εγώ μπορώ να τα βγάλω πέρα, μια οικογένεια όμως που έχει 1.500 ευρώ ή 2.000 εισόδημα και έχει ανελαστικές υποχρεώσεις δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα».

Τόνισε δε, πως «όταν αυτό συνδυάζεται και από πολύ μεγάλες αυξήσεις και στα είδη βασικής κατανάλωσης διατροφής, στα καύσιμα, βρισκόμαστε σε μια εξίσωση δισεπίλυτη όσο παραμένει σταθερό το εισόδημα και συρρικνώνεται και ανεβαίνουν οι υποχρεώσεις των νοικοκυριών» και πως «αν αυτό συνεχιστεί για πάρα πολύ ανησυχούμε ότι θα δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής κρίσης».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε έκτακτη ανάγκη τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ομόνοια - Τι συνέβη;

Μεγάλη προσφορά από τη ΔΕΗ - Αν είστε πελάτης σας αφορά

TAGS
Share