Πάτρα: Στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας - Την επισκέφτηκαν μετά από πολύ καιρό

Ποιος ο λόγος της επίσκεψης;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας - Την επισκέφτηκαν μετά από πολύ καιρό

Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε επισκέψεις στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι μόνοι συγγενείς που ενδιαφέρονται για την 33χρονη, είναι η μητέρα της και η αδερφή της, Δήμητρα, που αποφάσισαν να την επισκεφτούν έπειτα από πολύ καιρό (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας).

Στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα και η αδερφή της Πισπιρίγκου

Η Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, εμφανίστηκαν έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα, μαζί με τον πατριό της κατηγορούμενης, ώστε να της μεταφέρουν μερικά από τα πράγματα που ζήτησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τρώει στη φυλακή, με αποτέλεσμα να έχει αδυνατίσει και να μην της κάνουν τα ρούχα της, για αυτό το λόγο η Δήμητρα κουβάλησε μια μεγάλη τσάντα με ρούχα και τρόφιμα. Ωστόσο κανείς από τους συγγενείς δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση μπροστά στις κάμερες.

H δήλωση της αδερφής της Πισπιρίγκου που ''καίει'' την Ρούλα

Η υπόθεση στην Πάτρα φαίνεται να μοιάζει με ένα κουβάρι, που όσο ξετυλίγεται φέρνει στο φως εξελίξεις, που διαρκώς αλλάζουν την ιστορία. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα βασικά άτομα υπεράσπισης της και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά από τις δηλώσεις, που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του Star τη Μεγάλη Πέμπτη 22/4.

Η γυναίκα ''έκαψε'' ουσιαστικά την αδερφή της καθώς ερωτώμενη για τον θάνατο της Ίριδας απάντησε πως συγκεκριμένη ώρα και ημέρα, εκείνη τη βρήκε νεκρή. Η μαρτυρία αυτή όμως αντικρούεται με όσα υποστηρίζει η κατηγορούμενη και έτσι δημιουργούνται απορίες.