Εξαφάνιση 6χρονου: Βρέθηκε ο Ράινερ στην Νορβηγία - Πώς έφυγε από την χώρα;

Οι πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαφάνιση 6χρονου: Βρέθηκε ο Ράινερ στην Νορβηγία - Πώς έφυγε από την χώρα;

Τέλος δόθηκε στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ από την Κηφισιά, για τον οποίο έχει εκδοθεί Amber Alert μετά την αρπαγή του από το σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του. Μάλιστα ο πρώτος ύποπτός για την αρπαγή ήταν ο πατέρας του μικρού, (δείτε εδώ πως τον άρπαξε από το σπίτι του) υποψίες που τελικά βγήκαν αληθείς.

Βρέθηκε ο 6χρονος Ράινερ από την Κηφισιά

Το αγόρι βρέθηκε στη Νορβγηγία, σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα του, η οποία έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της που της επιβεβαίωνε ότι το παιδί βρίσκεται στη Σκανδιναβική χώρα.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών οι δύο άνδρες που από ότι φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την αρπαγή του παιδιού, πρέπει να διέφυγαν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Μακεδονική πόλη εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητών τους τηλεφώνων.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι οι δράστες διέφυγαν με πλαστά διαβατήρια προς την Δανία και έπειτα προς τη Σκανδιναβική χώρα.

Αρπαγή 6χρονου Κηφισσιά

Αλληλοκατηγορούνται οι γονείς

Συνεχίζεται το θρίλερ για με την υπόθεσης της εξαφάνισης του 6χρονου Ράινερ από το σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αρχές ψάχνουν τον 6χρονο στην Τανάγρα, καθώς έχει εντοπιστεί κάποιο στίγμα από κινητό, με το επικρατέστερο σενάριο να θέλει τον πατέρα να κρύβεται πίσω από την αρπαγή.

Μάλιστα ο πατέρας δεν ήταν ο μόνος που ενήργησε, οι Αρχές πιστεύουν ότι είχε βοήθεια από τον αδερφό του, ή από κάποιο άλλο συγγενικό του πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως περίπου στις 20.40 το βράδυ της Τρίτης (24/5), ένας κουκουλοφόρος χτύπησε το κουδούνι της οικίας, ο μικρός Ράινερ του άνοιξε νομίζοντας πως είναι η μαμά του και απήχθη.

Διαβάστε περισσότερα στο AthensMagazine.gr