Πάτρα: Γιατί καθυστερούν τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον Κουσουλό

Όσα ανέφερε στην εκπομπή της Κουτσελίνη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Γιατί καθυστερούν τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον Κουσουλό

Για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, βρέθηκε η υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, μιας και ο Πέτρος Κουσουλός εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης με ακόμη μία αποκάλυψη που ανατρέπει πολλά δεδομένα αλλά φωτίζει παράλληλα ορισμένα κενά και ερωτήματα σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας (για τον οποίο θα καταθέσει και η ιατροδικαστής) και της Ίριδας, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο των αρχών.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού

Ο ρεπόρτερ ανέφερε...« Είναι ουσιαστικά η εισαγγελική έρευνα η οποία γίνεται για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας. Υπάρχει μία καθυστέρηση σε ότι αφορά την παράδοση του διαβόητου, του πολυπόθητου πορίσμαστος των ιατροδικαστών, οι οποίοι ουσιαστικά καλούνται να ξεδιαλύνουν το κουβάρι και να δώσουν μία σαφή απάντηση, πρώτα στην κατηγορουμένη, και στη δικαιοσύνη και αφετέρου σε όλους σε μας, από τι κατέληξαν αυτά τα δύο παιδιά.

Αυτή η καθυστέρηση λοιπόν έχει να κάνει με το γεγονός ότι όπως έχουμε πληροφορηθεί, ακόμα δεν έχουν παραδοθεί, δεν έχει ολοκληρωθεί ο τοξικολογικός έλεγχος ο οποίος διενεργείται, η τοξικολογική εξέταση σε ότι αφορά το θέμα τη Μαλένας και της Ίριδας,

Είναι πολύ μεγάλη καθυστέρηση, καθώς θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι πριν από αυτή την επιτροπή είχε συσταθεί και προηγούμενη, και έχει περάσει πλέον ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μιας και κοντεύει να συμπληρωθεί το δίμηνο και ακόμη δεν έχουμε απάντηση σε ότι αφορά αυτά τα παιδιά. Ωστόσο έχουν σταλθεί τα δείγματα και της Μαλένας και της Ίριδας, ευτυχώς έχουν διασωθεί υλικά και είναι στο αρμόδιο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ο τοξικολογικός επανέλεγχος.

Υπάρχει όμως και μία τρύπα στην υπόθεση καθώς δεν έχει διασωθεί το αίμα, το ουσιαστικό μεταθανάτιο εύρημα το οποίο χρησιμοποιείται από τις αρχές και τους τοξικολόγους προκειμένου να έχουν μια σαφή εικόνα, έχουν διασωθεί όμως τα όργανα, όμως ο επανέλεγχος χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολος μιας και είναι τελείως απίθανο να βρεθεί κάτι που δεν είχε βρεθεί στον πρώτο τοξικολογικό έλεγχο.

Στο τέλος επίσης αναφέρει πως σχετικά με το πρόβλημα της υπατικής εκφύλισης είναι επίσης εντελώς απίθανο να έχει χορηγηθεί κάτι στη Μαλένα όπως πχ κεταμίνη και να μην φάνηκε στον πρώτο τοξικολογικό έλεγχο.

Χρόνιος χρήστης αποκάλυψε ότι μίλησε με την Πισπιρίγκου - Τον ρωτούσε για τη χρήση της κεταμίνης

Ο Πέτρος Κουσουλός και ο συνεργάτης του έκαναν ένα ρεπορτάζ, αναζητώντας τη διαδρομή της κεταμίνης σε Αθήνα και Πάτρα, καθώς αυτή η ουσία είναι πλέον η επίσημη αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Χρόνιος χρήστης αποκάλυψε ότι μίλησε με την Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ένας χρόνιος χρήστης μίλησε στον συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού, και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η οποία είχε αλλάξει τη φωνή της και τον ρωτούσε πώς ακριβώς χρησιμοποιείται η κεταμίνη.