Δίκη Λιγνάδη: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη - "Εξαφανισμένος" ο τρίτος καταγγέλων του σκηνοθέτη

Λίγο πριν τις 9 πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη -

Για ακόμη μία μέρα συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, και πράγματι λίγο πριν από τις 9 το πρωί της Παρασκευής 27/5 έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς αναμένεται σήμερα η κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα την ίδια ώρα που εξακολουθεί να είναι "άφαντος" ο τρίτος καταγγέλων, ο οποίος μπορεί να καταθέσει μόνο μέχρι την απολογία του κατηγορούμενου.

Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, ο θεατράνθρωπος έδωσε το παρών στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού, κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που καταθέτει σήμερα, είχε καταθέσει και στην προηγούμενη δικάσιμο, και είχε επιβεβαιώσει τον βιασμό του 4ου καταγγέλλοντα. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η διαδικασία, το δικαστήριο θα περάσει στη εξέταση χαρακτήρων, οι οποίοι δεν έχουν γνώση για τον βιασμό αλλά έχουν γνώση για τον χαρακτήρα είτε των θυμάτων είτε του κατηγορούμενου.

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του 4ου καταγγέλοντα - Το νέο αίτημα του Αλέξη Κούγια

Το πρωί της Τρίτης 24/5, συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον τρίτο μηνυτή να απουσιάζει για άλλη μία φορά από το δικαστήριο. Παρόλα αυτά, ο τέταρτος καταγγέλων ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την κατάθεσή του.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου προχώρησε σε πολλαπλές ερωτήσεις σχετικά με την αιτία που ο ίδιος κατέφυγε στην Δικαιοσύνη ύστερα από τόσο καιρό, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εκμαιεύσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις συνθήκες που ο ίδιος υποστηρίζει ότι διαπράχθηκε ο βιασμός του από τον σκηνοθέτη, το 2015 και τις δύο φορές, στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο.

Έπειτα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να κληθεί στο δικαστήριο η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Mega, στην οποία μίλησε ο 3ος μηνυτής, όμως, ο εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το εν λόγω αίτημα, αλλά τα υπόλοιπα άτομα στο δικαστήριο διατήρησαν τις επιφυλάξεις τους.

Δίκη Λιγνάδη