Νέα κατάθεση "φωτιά" που "καίει" τον Δημήτρη Λιγνάδη - «Μου είχε παραδεχθεί ότι είχε σχέσεις με ανήλικα αγόρια»

Κατέθεσε γυναίκα με την οποία είχε δεσμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα κατάθεση

Οι εξελίξεις στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια όπου τον "καίνε" για τα καλά. Να τονίσουμε πως ο ίδιος δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για βιασμούς τριών ανηλίκων ανδρών και ενός ενήλικα.

Ωστόσο, μια νέα κατάθεση "φωτιά" ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω το πρωί της Παρασκευής (27/5) καθώς μάρτυρας η οποία διατηρούσε για ένα διάστημα ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος της είχε παραδεχθεί ότι διατηρούσε σχέσεις με ανήλικα αγόρια, ενώ και η ίδια, όπως είπε, τον είχε συναντήσει στην Πάρο με έναν νεαρό ηλικίας 16 ετών.

Η κατάθεση "φωτιά" για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Αρχίζοντας την κατάθεσή της η μάρτυρας είπε πως γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο το 2000 στην Πάτρα και διέκοψε κάθε επαφή μαζί του το 2016. Η γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη έγινε, όπως ανέφερε, σε παράσταση και έκτοτε η ίδια διατήρησε φιλική σχέση μαζί του καθώς και εκείνη ενδιαφέρονταν για το θέατρο. Η μάρτυρας τόνισε πως αργότερα, το 2004, η σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη εξελίχθηκε σε ερωτική.

«Το 2004 ήρθε στη Πάρο με ένα αγόρι, ήμουν εκεί με την οικογένειά μου, υπήρξε διένεξη. Πέρασε ένας χρόνος, ξαναήρθαμε σε επαφή. Πιεζόμουν από την συμπεριφορά του, ήταν χειριστικός. Μετά σταματήσαμε να μιλάμε μέχρι το 2016 μου ξαναζήτησε επαφή, όμως του είπα ότι ακούγονται άσχημα πράγματα για σένα ότι συναναστρέφεσαι με νεαρά αγόρια».

«Έχουν καταλάβει ότι είναι αθώος...»

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα, και αξίζει να σημειωθεί πως ούτε σήμερα κατέθεσε ο τρίτος καταγγέλων τον οποίο αναζητούν εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα προβλήθηκε απόσπασμα με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τη δίκη έπειτα από νέα διακοπή της.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, προκλήθηκε ένταση όταν ο συνήγορος των μηνυτών, Γιάννης Βλάχος, υποστήριξε ότι το δικαστήριο δεν εξέτασε σωστά τον Αλί και τότε ο Αλέξης Κούγιας "εξερράγη" με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρία.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος ανέφερε πως ορισμένοι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν πως ο κατηγορούμενος θα αθωωθεί, και το καθυστερούν με διάφορα τεχνάσματα. Αφού σχολίασε την αξιοπιστία του λεγόμενου ως Αλί, αναρωτήθηκε ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί το γεγονός της διακοπής της δίκης από εκείνους που "βιάζονταν" για το τέλος της.