Αλέξης Κούγιας: ''Δεν υπήρξε ποτέ σύντροφος του Λιγνάδη. Η μάρτυρας χρήζει άλλης βοηθείας...''

Καταιγιστικός ο μεγαλοδικηγόρος ενάντια στη μάρτυρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξης Κούγιας: ''Δεν υπήρξε ποτέ σύντροφος του Λιγνάδη. Η μάρτυρας χρήζει άλλης βοηθείας...''

Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη δημοσιογράφο Μπέσσυ Αντωνάκη μίλησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, αλλάζοντας τα δεδομένα για τη μάρτυρα της σημερινής δίκης. H γυναίκα έχει υποστηρίξει ότι διατηρούσε σχέση με τον Λιγνάδη(δείτε τα σοκαριστικά που δήλωσε για τις εκμυστηρεύσεις του).

Μίλησε επίσης για την απόφασή του να πουλήσει την ΑΕΛ και τα δύο παιδιά του.

Τα σκληρά λόγια του Αλέξη Κούγια για την μάρτυρα

Ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε στην κάμερα:

«Δεν υπήρξε ποτέ σύντροφος. Στη φαντασία της κυρίας υπήρξε σύντροφος του Δημήτρη Λιγνάδη. Αν παρακολουθήσετε σήμερα τη διαδικασία, πρόκειται για μία κυρία που χρήζει άλλης βοήθειας γενικότερα. Σήμερα αυτό θα αποκαλυφθεί. Στενοχωριέμαι που θα κάνω πολύ δύσκολες ερωτήσεις αλλά πρέπει να αποκαλυφθεί τι έγινε. Όλοι αυτοί που εμφανίστηκαν εδώ σε κάθε τους τοποθέτηση μίλησαν για χειραγώγηση. Εδώ δικάζουμε βιασμούς, δεν δικάζουμε τη γοητευτική προσωπικότητα Λιγνάδη, ο οποίος προκαλούσε έρωτα και πάθος.

Και συνέχισε για τις κατηγορίες της μάρτυρος:

''Από το 1993 μέχρι το 1998 με βίαζε κάθε μέρα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και με βίαζε κάθε μέρα” υποστηρίζει. Κι αυτό το επεξεργάστηκαν οι εισαγγελείς, οι οποίοι στα πλαίσια αυτής της Μπεκατωριάδας άκουσαν το όνομα τους να αναφέρεται, και να σηκώνει διώξεις χωρίς να αφορά τη δικονομία. Διάλεξαν να το κάνουν στον Λιγνάδη» υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος.

Τέλος αναφέρθηκε στην απόφαση του να πουλήσει την αγαπημένη του ομάδα ΑΕΛ, αλλά και στα δύο του παιδιά, που έχουν επιλέξει να μένουν μαζί του.

«Έχουν καταλάβει ότι είναι αθώος...» - Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά τη διακοπή της δίκης

Την Παρασκευή 27/5 συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα, και αξίζει να σημειωθεί πως ούτε τότε κατέθεσε ο τρίτος καταγγέλων τον οποίο αναζητούν εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα προβλήθηκε απόσπασμα με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τη δίκη έπειτα από νέα διακοπή της.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, προκλήθηκε ένταση όταν ο συνήγορος των μηνυτών, Γιάννης Βλάχος, υποστήριξε ότι το δικαστήριο δεν εξέτασε σωστά τον Αλί και τότε ο Αλέξης Κούγιας "εξερράγη" με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρία.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος ανέφερε πως ορισμένοι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν πως ο κατηγορούμενος θα αθωωθεί, και το καθυστερούν με διάφορα τεχνάσματα. Αφού σχολίασε την αξιοπιστία του λεγόμενου ως Αλί, αναρωτήθηκε ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί το γεγονός της διακοπής της δίκης από εκείνους που "βιάζονταν" για το τέλος της.