Βγήκαν μαχαίρια σε καφενείο στα Ιωάννινα : Δύο οι τραυματίες- Ti ακολούθησε

Για ασήμαντη αιτία διαπληκτίστηκαν μέσα στο κατάστημα εστίασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκαν μαχαίρια σε καφενείο στα Ιωάννινα : Δύο οι τραυματίες- Ti ακολούθησε

Σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρό επεισόδιο διαδραματίστηκε σήμερα 30/5 σε καφενείο στην περιοχή Αγία Ελεούσα Ιωαννίνων.

Από ασήμαντη αφορμή, όπως μαρτυρά και το «Πρώτο Θέμα» ξεκίνησε καυγάς με αποτέλεσμα 62χρονος και 68χρονος να τραβήξουν μέχρι και μαχαίρι καταφέρνοντας να τραυματίσουν ο ένας τον άλλο. Παράλληλα το μεσημέρι της Δευτέρας πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην Κρήτη( Δείτε λεπτομέρειες για το περιστατικό σε βίλα στο Ρέθυμνο)

Τι ακολούθησε στη συνέχεια

Οι δύο εμπλεκόμενοι δεν κατάφεραν μόνο να τραυματιστούν, αλλά και να συλληφθούν. Στη διάρκεια του επεισοδίου ο πρώτος τραυματίας κατέφυγε στην αστυνομία, όπου υπέβαλε καταγγελία. Ο φερόμενος ως δράστης που και αυτός είχε τραύματα από γροθιές στο πρόσωπο, έκανε και αυτός καταγγελία. Οι αστυνομικοί αφού τους πέρασαν χειροπέδες τους μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» στο οποίο νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Μόλις είναι καλά στη υγεία τους και πάρουν εξιτήριο θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Άγρια συμπλοκή ανήλικων στα Ιωάννινα – Στο νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι 15χρονος

Δεν είναι πάντως το μοναδικό περιστατικό με μαχαίρια στην περιοχή. Πριν από δύο εβδομάδες είχε προηγηθεί και άλλη συμπλοκή αυτή τη φορά μεταξύ ανηλίκων στα γήπεδα της Κιάφας στα Ιωάννινα. Συγκεκριμένα ένας 15χρονος υπήκοος Κουρδιστάν επιτέθηκε και μαχαίρωσε έναν συνομήλικό του με καταγωγή από την Αλβανία.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν και συνέβαλαν τον δράστη. Και αυτός έφερε ελαφρά τραύματα τα οποία προήλθαν από τον καβγά που είχε προηγηθεί.

Μετά την σύλληψή του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ενώ η έρευνα της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι την ώρα της συμπλοκής το αθλητικό κέντρο ήταν κατάμεστο από παιδιά τα οποία έπαιζαν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις