«Πέρασα δύσκολο βράδυ αλλά...» - Ο τράπερ Trannos μιλά για την σύλληψή του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πέρασα δύσκολο βράδυ αλλά...» - Ο τράπερ Trannos μιλά για την σύλληψή του

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Τετάρτης 1/6 η είδηση ότι πασίγνωστος τράπερ συνελήφθη το προηγούμενο βράδυ για οπλοκατοχή, ενώ λίγες ώρες μετά μαθεύτηκε ότι αποφασίστηκε από το δικαστήριο τόσο ποινή φυλάκισης όσο και χρηματική ποινή (δείτε εδώ πόσους μήνες είναι η ποινή).

Ωστόσο ο τράπερ όχι μόνο δεν είναι μετανιωμένος αλλά φαίνεται πως τρολάρει τις αρχές με ένα προβοκατόρικο βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ενώ τώρα φαίνεται πως όλα αυτά τα παίρνει πίσω και δηλώνει μετανιωμένος.

Ο Trannos μιλά στο Live News για τη σύλληψή του

Ο τράπερ τελικά μίλησε αποκλειστικά στο Live News περιγράφοντας πως νιώθει μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ, μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά;

Αλλά όλα καλά δεν πειράζει. Φυσικά και το αφήνω πίσω. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς, να περνάμε πάντα καλά και να είμαστε χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος τράπερ.

Το "καυστικό" βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Λίγη ώρα πριν "έσκασε" η είδηση για την σύλληψη ενός έλληνα τράπερ για οπλοκατοχή και παρά το γεγονός ότι η ποινή που του επιβλήθηκε είναι ιδιαίτερα σοβαρή για το μέλλον του, ο ίδιος κάποια λεπτά αργότερα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου βρισκόταν στο αμάξι με τους φίλους του και "κορόιδευε" την κατάσταση.

Ο ίδιος, δηλαδή, άρχισε να γελάει με τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν και έκανε πλάκα πως οι αστυνομικοί δεν έψαξαν το αμάξι του για καλή του τύχη, διότι εκεί θα έβρισκαν κι άλλα. Η στάση του είναι αρκετά προκλητική, θα έλεγε κανείς, καθώς φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την "τιμωρία" του και δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», είπε χαρακτηριστικά και μαζί με αυτόν γέλασαν και οι φίλοι του.