Συναγερμός στον ΗΣΑΠ το πρωί της Πέμπτης (2/6) - Άνδρας έπεσε στις γραμμές

Δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Συναγερμός στον ΗΣΑΠ το πρωί της Πέμπτης (2/6) - Άνδρας έπεσε στις γραμμές

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης 2/6 οι ιθύνοντες του ΗΣΑΠ καθως και η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άνδρας έπεσε στις γραμμές του συρμού κατά τις πρωινές ώρες. Η πυροσβεστική πάντως βρίσκεται σε περίοδο μεγάλης έντασης αφού πέρα από τέτοια περιστατικά, έχει να αντιμετωπίσει και πυρκαγίες(δείτε εδώ που ξέσπασε φωτιά της Δευτέρα).

Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Θησείο με αποτέλεσμα για κάποια ώρα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο κομμάτι αυτό για λίγη ώρα. Δεν υπάρχει κάποια νέα ενημέρωση μέχρι στιγμής για διακοπή κυκλοφορίας.

Τι γνωρίζουμε αναλυτικότερα για τον άτυχο άντρα στον ΗΣΑΠ

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία του άντρα καθώς και οι λόγοι για τους οποίους βρέθησε στις γραμμές του συρμού παραμένουν άγνωστοι Δεν γνωρίζουμε δηλαδή αν πρόκειται για ατύχημα ή αν έγινε σκόπιμα.

Στην περιοχή του Θησείου πάντως έσπευσαν άμεσα τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι μετά από επιχείρηση κατάφεραν να ανασύρουν τραυματισμένο τον άνδρα και να τον παραδώσουν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε, επίσης, σπεύσει στο σημείο.

Λίγες ώρες πριν ένα "θρίλερ" εξελίχθηκε και στη Θεσσαλονίκη όταν βυτιοφόρο διαμέλισε ηλικιωμένη

Άλλο ένα τραγικό δυστύχημα, αυτή τη φορά με νεκρό συνέβη χθες το πρωί, Τετάρτη 1/6 στις 9.15 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο Open News η δημοσιογράφος Μαρία Ζαφειρίου.

Το θύμα ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είχε την ατυχία εκείνη τη στιγμή να διασχίσει το δρόμο, ώσπου συνέβη το τραγικό. Είναι ο δεύτερος θάνατος που ανακοινώνεται σήμερα μετά από αυτόν γνωστής γαλαζοαίματης(δείτε εδώ ποια είναι).

Η γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από το βαρύ όχημα. Η άτυχη γυναίκα διέσχιζε το δρόμο, όταν ένα βυτιοφόρο λυμάτων έκανε όπισθεν και πέρασε από πάνω της.

Το όχημα έκανε όπισθεν, λόγω του ότι ήταν κλειστός ο δρόμος προς εκκλησία της περιοχής και η γυναίκα παρασύρθηκε από το όχημα. Η γυναίκα έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.