''Το παιδάκι αυτό που έβλεπα, που θήλαζε, να σκότωσε την μαμά του;'': Λύγισε η Μάγδα Τσαγγάνη για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου

Τι δήλωσε η καλή της φίλη στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Το παιδάκι αυτό που έβλεπα, που θήλαζε, να σκότωσε την μαμά του;'': Λύγισε η Μάγδα Τσαγγάνη για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου

Στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη για τη δολοφονία της καλής της φίλης Μαρίας Μπονίκου. Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο 4/6 η δολοφονημένη γυναίκα στην Αίγινα είναι η ηθοποιός και μάλιστα δράστης είναι ο γιός της (δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της αστυνομίας).

Η Τσαγγάνη μίλησε συγκλονισμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μη μπορώντας να διανοηθεί ότι ο γιος της ηθοποιού έκανε ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ παραδέχτηκε πως το τελευταίο διήμερο έχει χάσει τον ύπνο της.

Τι δήλωσε συντετριμμένη η Τσαγγάνη στον αέρα της εκπομπής

«Όταν γεννήθηκε το παιδί αυτό, πήγα στο σπίτι της Μαρίας που μόλις το είχε γεννήσει για να της ευχηθώ και το είδα που το θήλαζε. Και τώρα, απέναντι είναι το κτήμα μου και το σπίτι στην Αίγινα, έχω κοιμηθεί από το Σάββατο μόνο μισή ωρίτσα! Είναι δυνατόν; Το παιδάκι αυτό που έβλεπα, που θήλαζε να σκότωσε την μαμά του; Δεν το πιστεύω! Δεν κοιμάμαι! Γιώργο, δεν κοιμάμαι! Περνάω πολύ δύσκολα, δεν το περίμενα».

Και συνέχισε:

«Μου είχε πει πως «ο παλαβός ο γιος μου φωνάζει, μήπως σας ενοχλεί». Εγώ δεν μένω μόνιμα στην Αίγινα οπότε της είπα όχι. «Είναι νευρικός, βρίζει, βλαστημάει» μου έλεγε. Το παιδί όμως αυτό οδηγούσε, πάρκαρε το αυτοκίνητο και έχει αλλάξει την εμφάνιση του. Ήταν λίγο περίεργο παιδί. Δεν το περίμενα ποτέ, μα ποτέ».
«Άκουσα στις ειδήσεις πως το παιδί έλεγε στους αστυνομικούς, μόλις τον έπιασαν, ότι θα τους απολύσει όλους και μετά θα βουλιάξει όλη την Αίγινα! Τι σου φταίει η Αιγινούλα μας, καλέ; Εγώ αυτό το παιδί το είδα που θήλαζε» .

Την Τετάρτη 8/6 απολογείται ο γιος της που την σκότωσε μέσα στο σπίτι τους

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου, η οποία σκοτώθηκε από τον 46χρονο γιο της, ο οποίος μάλιστα ομολόγησε το έγκλημά του, το οποίο έγινε μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα.

Ο ίδιος αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη 8/6 και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο 46χρονος ζούσε στο σπίτι όπου έγινε το φονικό με τη μητέρα του τα τελευταία επτά χρόνια. Ο ίδιος είχε σπουδάσει στη Φιλοσοφική, δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κάποιες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να σκοτώσει τη μητέρα του, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία. Ο 46χρονος συνελήφθη από τις αρχές τα ξημερώματα μετά από παράπονα και λίγο μετά οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ομολόγησε την πράξη του.

Μάλιστα, οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στον γιο της καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της αλλά ούτε εικόνα έρευνας και αναστάτωσης.

Την Τετάρτη απολογείται ο γιος της Μαρίας Μπονίκου