Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα που έπεσαν στα Αρχαία Ελληνικά

Δείτε αναλυτικά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα που έπεσαν στα Αρχαία Ελληνικά

Με τα Αρχαία Ελληνικά συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ που έχουν πέσει στη μάχη για μια είσοδο στα ΑΕΙ της χώρας. Είναι το δεύτερο κατά σειρά μάθημα, αφού η έναρξη έγινε την Παρασκευή 3/6 με κοινό μάθημα εξέτασης για όλους τους υποψηφίους ΓΕΛ την Νεοελληνική Γλώσσα(δείτε εδώ τις απαντήσεις στα θέματα).

Υπενθυμίζεται πως οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Τι θέματα έπεσαν στα Αρχαία Ελληνικά

Πανελλήνιες 2022: Μαθητής ερωτεύτηκε… επιτηρήτρια – Viral η εξομολόγηση

Άνετος, αισιόδοξος και… γοητευμένος, εμφανίστηκε ένας μαθητής από την Λέσβο στην πρεμιέρα των πανελλήνιων εξετάσεων, με τις δηλώσεις του να γίνονται viral.

Ο μαθητής, ρωτήθηκε από τον τοπικό σταθμό Aeolos TV, πώς έγραψε στις εξετάσεις με τον ίδιο να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην «όμορφη επιτηρήτρια» η οποία βρέθηκε στην αίθουσα. “Επειδή είμαι γνωστός στην περιοχή, θέλω να πω κάτι για την επιτηρήτρια. Ήταν 25 χρονών και πολύ όμορφη. Ελπίζω να την ξαναδώ τη Δευτέρα”, ανέφερε ο μαθητής.