Βόλος: Γνωστός καλλιτέχνης της περιοχής αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του

Σε ηλικία 75 ετών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόλος: Γνωστός καλλιτέχνης της περιοχής αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του

Μετά την αυτοκτονία του 50χρονου στην Θεσσαλονίκη, οι κάτοικοι του Βόλου βρέθηκαν αντιμέτωποι με άλλη μία δυσάρεστη είδηση, καθώς θρηνούν για τον θάνατο του γνωστού σαξοφωνίστα της περιοχής, Δημήτρη Πετρή.

Ο καλλιτέχνης έχασε τη ζωή του σε ηλικία 75 ετών το μεσημέρι της Κυριακής 5/6 στο κέντρο της πόλης, αφού έλαβε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου του σπιτιού του. Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την αυτοκτονία του Δημήτρη Πετρή

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο στις 14.30, διαπίστωσαν ότι ήδη ήταν νεκρός σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Στο σημείο εκείνο υπήρχε ένας σταυρός, δίπλα του ακριβώς, τον οποίο φαίνεται πως κρατούσε στα χέρια του νωρίτερα. Το ασθενοφόρο μετέφερε τη σορό στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου διεξάγει έρευνα και άρχισε ήδη να λαμβάνει καταθέσεις για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του και ζήτησε να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν στο μπαλκόνι του μια καρέκλα.