Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στην φυλακή - Ποιος επιχείρησε να τον σκοτώσει

Η σοκαριστική αποκάλυψη του δικηγόρου του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στην φυλακή - Ποιος επιχείρησε να τον σκοτώσει

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 ο Μπάμπης Αναγνωστόπολος και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τοποθετήθηκε αρχικά σε κελί μόνος του ενώ στη συνέχεια, θα αποκτήσει συγκρατούμενο, μιας και στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν κελιά των δύο και των τεσσάρων ατόμων.

Το πρωί μάλιστα της Τρίτης 7/6, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένα. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά.

Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται πως είπε χαρακτηριστικά πως: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

Βροχή απειλών από συγκρατούμενούς του στις φυλακές

Σε νέες δηλώσεις στην κάμερα του Αντ1 προχώρησε o συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μετά τον καταδικασμό του για την δολοφονία της Καρολάιν, και επιμένει να μην υπάρξει μεταγωγή σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, επικαλούμενος λόγους προστασίας του ίδιου.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, αντιδρά στην εντολή της διοίκησης της φυλακής για διακοπή των ημερομισθίων που έκανε μέσα στον Κορυδαλλό, καθώς σύμφωνα με την πειθαρχική διαδικασία που έχει κινηθεί εναντίον του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε βιντεοκλήση μέσα από την φυλακή, με κινητό που φέρεται να είχε στην κατοχή του.

Ο κατάδικος αρνείται τις κατηγορίες και αναμένει την συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου των Φυλακών, ζητώντας να μην υπάρξει συνέχιση της τιμωρίας του και να επανέλθει στα μεροκάματα, τα οποία μειώνουν την ποινή που θα εκτιθεί, καθώς μετρούν «διπλάσια» την ημέρα που περνά ο εργαζόμενος κρατούμενος μέσα στην φυλακή.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε ακόμη πως ο πελάτης του και ο ίδιος επιμένουν να μην υπάρξει μεταγωγή του δολοφόνου της Καρολάιν σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, επικαλούμενοι λόγοι προστασίας του.

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης άλλοι κρατούμενοι, που μετάγονται για λίγο στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εμφανιστούν στην Δικαιοσύνη στο πλαίσιο κάποιας έρευνας ή κάποια δίκη, έχουν εκτοξεύσει απειλές κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για αυτό και εκείνος ζητά να παραμείνει στην Φυλακή Κορυδαλλού, που θεωρείται ως ασφαλής φυλακή για τους κρατούμενους.