«Παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό για τα όσα αποδεικνύονται...» - Πυρά του λέξη Κούγια κατά πάντων για την δίκη Λιγνάδη

«Για να αντιληφθούν όλοι ποια ανήθικα πρόσωπα και ποιοι είναι αυτοί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό για τα όσα αποδεικνύονται...» - Πυρά του λέξη Κούγια κατά πάντων για την δίκη Λιγνάδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από την στιγμή που ο δικηγόρος του ηθοποιού Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε στο δικαστήριο γυμνές φωτογραφίες του μάρτυρα, ο οποίες βρίσκονται σε μια gallery στο Λονδίνο. Το γεγονός και τα όσα συνέβησαν στη δίκη σχολιάστηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για τα οποία ο διάσημος ποινικολόγος εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή όσα ακούστηκαν.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για το περιστατικό στη δίκη Λιγνάδη

Για άλλη μία φορά βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να καταγγείλουμε, για λογαριασμό του κου Δημήτρη Λιγνάδη, το κύκλωμα «δημοσιογράφων», που με επικεφαλής τη Νάταλι Χατζηαντωνίου, αυτήν που μαζί με τον σκηνοθέτη Καρατζά και τον Βασίλη Κυπαρισσόπουλο συντόνισαν – κατασκεύασαν τη σκευωρία κατά του εντολέως μας, Δημήτρη Λιγνάδη

και με άμεσους συνεργούς τις κυρίες Λουκά και Κεφαλά, αλλά και πρόθυμους – πρόθυμες παρουσιαστές – συμπαρουσιαστές πρωινών εκπομπών, παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό για τα όσα αποδεικνύονται πραγματικά στην αίθουσα του Δικαστηρίου, προσβάλλοντας την Πρόεδρο του Δικαστηρίου, τις δύο τακτικές Δικαστές, τις ενόρκους και τους ενόρκους και τον κο Εισαγγελέα, οι οποίοι αγωνίζονται επί μήνες να αποδώσουν Δικαιοσύνη.

Τελευταίο τους «κατόρθωμα» είναι η παραπληροφόρησις για το τι ακριβώς απεδείχθη κατά την εξέταση του στρατευμένου από τους Χατζηαντωνίου – Καρατζά – Κυπαρισσόπουλο, αδίστακτο, έμπορο ακραίων πορνογραφικών φωτογραφιών του σώματός του, Ν.Σ, ο οποίος δήθεν κατά την κα Χατζηαντωνίου, που του πήρε συνέντευξη, την οποίαν επεξεργάστηκαν μαζί επί 10 ώρες, πριν τη δημοσιοποιήσουν στις 5/2/2021,

καταγγέλλοντας τον δήθεν βιασμό του αδίστακτου αυτού ανθρώπου με ένα σίδερο του μονόζυγου, χωρίς ο συγκεκριμένος να καταγγείλει ποτέ τον Δημήτρη Λιγνάδη, ούτε καν στους εραστές του, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε και τον οποίο παρουσίασε ως ένα δυστυχισμένο από τον δήθεν βιασμό του το 2005, μόνιμο κάτοικο, λόγω καταθλίψεως, ενός μικρού χωριού της Λακωνίας (τα ίδια ισχυρίστηκε και στην κα Ανακρίτρια), ενώ στο δικαστήριο από τα στοιχεία τα οποία απεκάλυψε κατά την 6ωρη κατάθεσή του, ο κος Αλέξης Κούγιας, απεδείχθη ότι αυτός

είναι ένας επαγγελματίας ομοφυλόφιλος, ο οποίος αυτοφωτογραφίζει τον πρωκτό του και τα γεννητικά του όργανα, εισάγοντας στον πρωκτό του γλαστράκια με κάκτους και διάφορα άλλα ογκώδη φρούτα, όπως ανανάδες και πεπόνια και το πέος του άλλοτε να ουρεί και άλλοτε να εκσπερματώνει στο πρόσωπο εραστών του και είναι μόνιμος κάτοικος του Μπαλί, όπου ζει μια πολυτελή ζωή, πουλώντας αυτό το πορνογραφικό υλικό αντί 500 έως 1500 ευρώ, κάθε φωτογραφία, το οποίο διαφημίζει σε site ομοφυλόφιλων και ΛΟΑΤΚΙ.

Το ίδιο πρόσωπο, μέρος αυτών των πορνογραφικών φωτογραφιών «ανέβαζε και δημοσιοποιούσε» και σε ανοικτό instagram, το οποίο διατηρούσε μέχρι τότε που έκανε την καταγγελία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αντί το κύκλωμα να δημοσιοποιήσει αυτό που απεδείχθη και κυρίως ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο αρνήθηκε να αποκαλύψει και τα στοιχεία της ταυτότητος του προσώπου, το οποίο δήθεν μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη τον βίασαν, όπως και να αποκαλύψει και το ονοματεπώνυμο της θείας του, η οποία δήθεν τον γνώρισε με τον Δημήτρη Λιγνάδη (ο κος Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται ότι τον έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του) και όπως επίσης να δημοσιοποιήσει ότι από ερωτήσεις του κου Κούγια αποδείχτηκε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο διηγείται ως

αφορμή γνωριμίας του με τον Δημήτρη Λιγνάδη την ίδια ακριβώς ιστορία που διηγείται ο Βασίλης Κυπαρισσόπουλος, με τον ίδιο ακριβώς μονόλογο και επέλεξε και ως ημερομηνία του δήθεν βιασμού του, τα γενέθλια του Δημήτρη Λιγνάδη, την οποίαν επέλεξε και ένας εκ των άλλων δήθεν βιασθέντων, επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν έναν κωμικού περιεχομένου διάλογο του κου Κούγια με μια κυρία – δημοσιογράφο με καθαρά μαλλιά, της οποίας το ονοματεπώνυμο αγνοούμε, αλλά θα μάθουμε την Τετάρτη, εάν βεβαίως μας κάνει την τιμή να έρθει και πάλι στο Δικαστήριο και να εξυβρίσει τον κο Κούγια και τους συνεργάτες του γραφείου μας.

Για άλλη μια φορά, θέλουμε να δηλώσουμε ότι για όλους αυτούς που κατασκεύασαν αυτή την βρόμικη ιστορία και για όσους συνεργάστηκαν μαζί τους και δεν δημοσιοποίησαν όλα όσα ακριβώς συμβαίνουν στο Δικαστήριο, τους περιμένει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη τόσο από τον κο Λιγνάδη, όσο και από τον κο Κούγια και τους συνεργάτες του γραφείου μας.

Η πορνογραφικού περιεχομένου φωτογραφίες και οι πορνογραφικού περιεχομένου αναρτήσεις στο instagram του Ν.Σ έχουν παραδοθεί σε όλους του Δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και στον κο Εισαγγελέα και η οικογένεια Λιγνάδη θα τις παραδώσει και στα ΜΜΕ, για να αντιληφθούν όλοι ποια ανήθικα πρόσωπα και ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι τους συντόνισαν για να καταστρέψουν τον κο Δημήτρη Λιγνάδη και να οδηγήσουν σε παραίτηση την κα Μενδώνη.

«Ψυχολογικά κατέρρευσε, έβαλε τα κλάματα...»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η δημοσιογράφος Ναταλί Χατζηαντωνίου, αρχισυντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ στην Εφημερίδα των Συντακτών, που παρακολουθεί τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και αναφέρθηκε στην ένταση που επικράτησε

Η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση του 36χρονου Νίκου Σ., ο οποίος έχει περιγράψει ότι δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον προφυλακισμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Εχτές σημειώθηκε πολύ μεγάλη ένταση. Η εξέταση του μάρτυρα ήταν μαραθώνια. Κράτησε πολλές ώρες, σε βαθμό εξάντλησης. Ο Νίκος Σ. είναι ένας συγκροτημένος άνθρωπος. Έβαλε όρια και είπε ότι δε θα απαντάει σε ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται 3-4 φορές. Άφησε και κοινωνικοπολιτικές αιχμές στο λόγο του, σημειώνοντας ότι η αξιοπιστία του κρίνεται με βάση τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του συνηγόρου υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής. Υπήρξε και στο ακροατήριο ένταση. Ήταν ένα πολύ φορτισμένο διήμερο. Ο Νίκος Σ. ήταν όσο ψυχολογικά προετοιμασμένος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που έχει βιώσει μια τέτοια εμπειρία και καλείται να την ανακαλέσει. Ο Νίκος Σ. σε κάποια στιγμή ψυχολογικά κατέρρευσε, έβαλε τα κλάματα, όπως συνέβη και όταν μου έδωσε συνέντευξη», περιέγραψε.

«Ο Αλέξης Κούγιας πιέζει πάρα πολύ τα θύματα. Ίσως υπερβαίνει ακόμα και το ρόλο της υπεράσπισης, πολλές φορές ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα, κάνει ερωτήσεις που είναι σεξιστικές και ομοφοβικές. Ο κ. Κούγιας επειδή έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, τα μεταφέρει όπως εκείνος θέλει. Την Τετάρτη υπήρχαν δύο παρέες έξω από την αίθουσα.

Η μία ήταν γύρω από το Νίκο Σ. που έκλαιγε και προσπαθούσαμε να τον στηρίξουμε ψυχολογικά. Ο κ. Κούγιας πέρασε χαμογελώντας, νομίζω ότι και αυτό είναι στις μεθόδους που ακολουθεί. Η φράση “είσαι σκουπίδι” δεν ακούστηκε εκείνη την ώρα. Κάτι του είπαν, αλλά δε συγκράτησα τι του είπαν, και γύρισε και είπε στις δημοσιογράφους “άντε βρε πατσαβούρες να βρείτε κάναν άντρα”», είπε χαρακτηριστικά.