Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις στα θέματα των Λατινικών, της Χημείας και της Πληροφορικής

Δείτε αναλυτικά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις στα θέματα των Λατινικών, της Χημείας και της Πληροφορικής

Στα Λατινικά, τη Χημεία και την Πληροφορική εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων για το 2022. Οι εξεταζόμενοι μαθητές μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία, για να επικυρώσουν μια θέση σε ένα από τα ΑΕΙ της χώρας. Δεκάδες ευχές δέχτηκαν από πολλούς διασήμους(δείτε εδώ αναλυτικά τις αναρτήσεις).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλαδικών 2022, αύριο Πέμπτη οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Οι απαντήσεις στα Λατινικά

Οι απαντήσεις στην Χημεία

Οι απαντήσεις στην Πληροφορική

Πιάστηκαν να αντιγράφουν από κινητό και μηδενίστηκαν

Σκληρή ήταν η χθεσινή ημέρα 7/6 για τρεις μαθητές, καθώς κατά τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων, είδαν τα γραπτά τους να μηδενίζονται. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο μαθητές στα Χανιά κι έναν στο Ηράκλειο που έκαναν χρήση του κινητού τους τηλεφώνου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Οι επιτηρητές καθηγητές τους… τσάκωσαν την ώρα που αντέγραφαν και βεβαίως τους μηδένισαν το γραπτό, ενώ μάλιστα αποβλήθηκαν και από την αίθουσα των εξετάσεων, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

πηγή: foitika nea