Γυναικοκτονία Δράμα: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της

Πόσες σφαίρες βρέθηκαν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Δράμα: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της

Φρίκη έχει προκαλέσει άλλη μια γυναικοκτονία, που διεπράχθη στην περιοχή της Δράμας με αποτέλεσμα να φύγει έτσι άδοξα από τη ζωή μια γυναίκα και μητέρα μιας κόρης, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με το ειδεχθές αυτό έγκλημα.

Να τονίσουμε εδώ πως ο συζυγοκτόνος αφού σκότωσε την 59χρονη με καραμπίνα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο ίδιος, έχοντας βυθίσει σε τεράστιο πένθος τους γύρω τους και όσους ήταν στο στενό περιβάλλον και αντιλαμβάνονταν την τοξική - επιθετική σχέση. Το ιατροδικαστικό αποτέλεσμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη 8/6 μέσα από πληροφορίες.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την γυναικοκτονία στη Δράμα

«Ο σύζυγος την πυροβόλησε δύο φορές. Πρώτα στην πλάτη από πίσω και μετά στο άνω μέρος κοιλιακής χώρας, στην περιοχή μεταξύ θώρακα και κοιλιάς, με φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για τα αγριογούρουνα. Γι’ αυτό η γυναίκα έπαθε ρήξη καρδιάς, πνευμόνων, ήπατος, κάταγμα σπονδυλικής στήλης, κατάγματα πλευρών. Ήταν πολύ δυνατά χτυπήματα» αναφέρει στο newsit.gr ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή, Νίκος Κιφνίδης.

Γυναικοκτονία Δράμα
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

«Δεν πάλεψαν, δεν φέρει ούτε εκχυμώσεις, ούτε εκδορές, ούτε τίποτα», αναφέρει ο ιατροδικαστής, ο οποίος σημειώνει πως η γυναίκα δολοφονήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ ο άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ακόμη και τη μασιά από το τζάκι του σπιτιού για να καταφέρει να τραβήξει τη σκανδάλη…

«Φαίνεται να πήγε στο μπάνιο με την κυνηγετική καραμπίνα αλλά δεν μπορούσε φτάσει μέχρι την σκανδάλη του όπλου για να αυτοκτονήσει. Γύρισε πίσω, πήρε τσιμπίδα από το τζάκι που έχει στο σπίτι. Τοποθέτησε το όπλο στον μπιντέ για να μην κουνιέται και να είναι λίγο ψηλά, το έβαλε να ακουμπάει αριστερά στην κοιλιά του και έσπρωξε την τσιμπίδα για να πατήσει την σκανδάλη».

Αποκαλύψεις για την υπόθεση

Μετά την αρχική ενημέρωση που είχαμε από την αστυνομία, νέα στοιχεία για το απεχθές έγκλημα έρχονται στο φως, καθώς φαίνεται να έχουν αποκαλυφθεί τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία, αλλά και φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 64χρονος σκότωσε με τρεις σφαίρες τη σύζυγό του και στη συνέχεια, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, έδωσε τέλος στη ζωή του. Αργά χθες το βράδυ, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά.

Η κατάσταση ξέφυγε και ο 64χρονος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τη σύζυγό του. Ο δράστης έμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες και κάποια στιγμή αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

Η μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού πήγε το πρωί στο σπίτι, καθώς ανησύχησε, μιας και η 59χρονη δεν είχε πάει να κρατήσει τα εγγόνια της. Τότε βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει από τον 64χρονο να πάρουν διαζύγιο. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον μοιραίο καβγά που οδήγησε στη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία του δράστη. Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δράμας συλλέγουν καταθέσεις από συγγενείς της οικογένειας, ενώ ο ιατροδικαστής θα κάνει αυτοψία στο σπίτι του εγκλήματος και νεκροτομή στις δύο σορούς.

Η 56 χρονη που ήταν το θύμα της γυναικοκτονίας στη Δράμα

Πηγή: protothema.gr