«Του έκλειναν το στόμα και...» - Καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση 22χρονου παραολυμπιονίκη

Η εξομολόγηση της μητέρας του αθλητή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Του έκλειναν το στόμα και...» - Καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση 22χρονου παραολυμπιονίκη

Μόλις λίγες ώρες μετά τη δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας, μία νέα καταγγελία έρχεται να συγκλονίσει τον χώρο του αθλητισμού. Αυτή την φορά κατατέθηκε μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών για βιασμό και σωματική κακοποίηση κατά δύο ατόμων.

Την μηνυτήρια αγωγή κατέθεσε η οικογένεια γνωστού 22χρονου παραολυμπιονίκη, που όπως αποκάλυψε το Star, η μητέρα του αθλητή νιώθει οργή και μεγάλη απογοήτευση για ό,τι συνέβη σημειώνοντας ότι ο 22 χρονος γιος της «δεν έπρεπε να το βιώσει».

Μήνυση για βιασμό 22χρονου παραολυμπιονίκη

Η ίδια αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο νέος εμφάνισε αλλαγή στη συμπεριφορά του. Στην αρχή της μίλησε για κάποια αγγίγματα, ενώ στη συνέχεια «άρχισε να “βγάζει” περισσότερα πράγματα».

«Μου είπε "δεν θέλω κι αυτόν" και μου έδειξε το στόμα του», πρόσθεσε η μητέρα του, σημειώνοντας πως, όπως της αποκάλυψε, του έκλειναν το στόμα και έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις.

Σημειώνεται πως τον απειλούσαν να μην πει τίποτα στους δικούς του, ενώ τον «καλόπιαναν» με καραμέλες.

«Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.