Γλυκά Νερά: «Συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του επικαλείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: «Συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του επικαλείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Πριν από λίγες ημέρες γνωστοποιήθηκε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο αίτημα που είχε υποβάλλει για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, επικαλείται τώρα ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του. Να τονίσουμε πως ο ίδιος έχει μεταχθεί ήδη στο Μαλανδρίνο όπου αναμένεται να βγει αύριο από την καραντίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο δολοφόνος της Κάρολαιν αναφέρει ότι: «Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ΄Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι Φ.Ε , επίσης κρατούμενος της ΣΤ΄Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει “συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου».

Το "συμβόλαιο θανάτου" του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ανέβηκε η τιμή επειδή μέσα ξεψύχησε η Καρολάιν - Πόσο πληρώνει ο νέος ενοικιαστής για το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Μετά από έναν χρόνο σχεδόν το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (δείτε εδώ πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή) που σκότωσε την μάνα του παιδιού, Καρολάιν, αλλά και το σκύλο τους ρίχνοντας τις ευθύνες αλλού και δημιουργώντας ένα κακογραμμένο σενάριο οικογενειακής τραγωδίας. Το ψέμα του, όμως, και η αλήθεια ήρθε στο φως γρήγορα...

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το έγκλημα 40 ημέρες μετά και η ιστορία σόκαρε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», εδώ και λίγους μήνες το σπίτι στο οποίο δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν έχει ενοικιαστεί.

Ο άνδρας ανήκει στο διπλωματικό σώμα. Το μίσθωμα που πληρώνει μάλιστα είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που έδινε το ζευγάρι τον καιρό που έμενε στο σπίτι, καθώς δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι ο άνδρας πληρώνει περισσότερα από 1.000 ευρώ, ενώ το ζευγάρι πλήρωνε περίπου 700 ευρώ ενοίκιο.

Σύμφωνα με περιγραφές των γειτόνων, ο νέος ενοικιαστής δε γνώριζε για τη δολοφονία της Κάρολαϊν. Ένας γείτονας μάλιστα τον περιέγραψε ως μελαχρινό άνδρα με κελεμπία.