Υπόθεση Πάτρας: Εβδομάδα ''θρίλερ'' και τελικών αποκαλύψεων, σύμφωνα με το «Φως στο τούνελ»

Τι στοιχεία φέρνει στο φως η εκπομπή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Υπόθεση Πάτρας: Εβδομάδα ''θρίλερ'' και τελικών αποκαλύψεων, σύμφωνα με το «Φως στο τούνελ»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο τούνελ», η εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να είναι καταιγιστική από άποψη εξελίξεων στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία, που θα αποδείξουν εγκληματικές ενέργειες στην υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών. Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της μας έδωσαν όλο το παρασκήνιο πίσω από τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Και ενώ τα στοιχεία μέχρι στιγμής φαίνεται να βαραίνουν την 33χρονη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι η φερόμενη ως δράστης, ο δικηγόρος της με δηλώσεις του στον αέρα του «Live News» χθες Παρασκευή 10/6 υποστήριξε πως η πελάτης του είναι αθώα, καθώς όπως είπε υπάρχουν πολλά κενά στην υπόθεση που αποδεικνύουν τη θέση αυτή(δείτε πως αποκάλεσε την πελάτισσά του).

Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ» για την ''εβδομάδα της αλήθειας'' στο θρίλερ της Πάτρας

Ειδικότερα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στους δύο ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει να συντάξουν ένα πόρισμα για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του Mega, στις τοξικολογικές δεν αναμένεται να βρεθεί κάτι ύποπτο, κάτι που ωστόσο φαίνεται στις ιστολογικές. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, με τους ιατροδικαστές να καταλήγουν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και των δύο παιδιών.

Την ίδια ώρα, προς το τέλος της μπαίνει και η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, με το βασικό κορμό των μαρτύρων να έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι πέθαναν από παθολογικά αίτια η Ίριδα και η Μαλένα

Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών την ίδια ώρα που η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη συνεχίζει να ισχυρίζεται πως τόσο η Ίριδα όσο και η Μαλένα έφυγαν από την ζωή από παθολογικά αίτια. Δεν μένει παρά να αναμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών που όπως είπαμε και παραπάνω θα βγουν αυτή την εβδομάδα.