Πάτρα: Κατεβαίνει κλιμάκιο της αστυνομίας στην περιοχή - Τα 10 άτομα ''βόμβα'' που θα καταθέσουν για την υπόθεση

Αναμένονται σοβαρές αποκαλύψεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Κατεβαίνει κλιμάκιο της αστυνομίας στην περιοχή - Τα 10 άτομα ''βόμβα'' που θα καταθέσουν για την υπόθεση

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, που έχει απασχολήσει κατά πολύ το πανελλήνιο και τα μέσα γενικότερα, φαίνεται να φτάνει σιγά σιγά σε μια τελική κατεύθυνση, την ώρα που η Πισπιρίγκου θεωρεί ακόμα πως τα παιδιά της έφυγαν από πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Παράλληλα τη Δευτέρα 13/6 έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό πως τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας στην Πάτρα με σκοπό να αποσπάσει καταθέσεις από σημαντικά πρόσωπα, που είχαν φιλική, οικογενειακή ακόμα και περιστασιακή σχέση με την μητέρα και τα τρία κοριτσάκια, που έφυγαν από τη ζωή.

Τα δέκα άτομα που θα καταθέσουν για την υπόθεση της Πάτρας

«Tα δέκα αυτά άτομα που θα καταθέσουν είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου (μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου), ο πατριός της κατηγορούμενης, ο πεθερός (Γιώργος Ναβλοούρος) και η πεθερά της (Ελένη Νταβλούρου), η «νονά» της Τζωρτζίνας, ο «Γιαννάκης» (η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας), μία γειτόνισσα του ζευγαριού καθώς και φιλικό πρόσωπο των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη που κρατούσε συχνά την Τζωρτζίνα όταν χρειαζόταν στο σπίτι της».

Εβδομάδα ''θρίλερ'' και τελικών αποκαλύψεων

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο τούνελ», η εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να είναι καταιγιστική από άποψη εξελίξεων στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία, που θα αποδείξουν εγκληματικές ενέργειες στην υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών. Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της μας έδωσαν όλο το παρασκήνιο πίσω από τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Και ενώ τα στοιχεία μέχρι στιγμής φαίνεται να βαραίνουν την 33χρονη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι η φερόμενη ως δράστης, ο δικηγόρος της με δηλώσεις του στον αέρα του «Live News» χθες Παρασκευή 10/6 υποστήριξε πως η πελάτης του είναι αθώα, καθώς όπως είπε υπάρχουν πολλά κενά στην υπόθεση που αποδεικνύουν τη θέση αυτή(δείτε πως αποκάλεσε την πελάτισσά του).

Ειδικότερα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στους δύο ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει να συντάξουν ένα πόρισμα για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του Mega, στις τοξικολογικές δεν αναμένεται να βρεθεί κάτι ύποπτο, κάτι που ωστόσο φαίνεται στις ιστολογικές. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, με τους ιατροδικαστές να καταλήγουν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και των δύο παιδιών.

Την ίδια ώρα, προς το τέλος της μπαίνει και η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, με το βασικό κορμό των μαρτύρων να έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές.