Τον κυνηγούσε το ΣΔΟΕ για 8 χρόνια - Τι συμβαίνει με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα;

Νέες εξελίξεις στο φως της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον κυνηγούσε το ΣΔΟΕ για 8 χρόνια - Τι συμβαίνει με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα;

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, ενώ όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται σιγά - σιγά προς το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το ΣΔΟΕ έψαχνε τον δημοσιογράφο επί οκτώ χρόνια, από το 2014 (δείτε εδώ την βίλα υπερπαραγωγή του δημοσιογράφου στην Νίκαια).

Το ΣΔΟΕ έψαχνε τον Γιώργο Τράγκα για 8 χρόνια

Συγκεκριμένα το 2014 έγινε ο πρώτος έλεγχος του οργανισμού για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος, μετά από ανώνυμη καταγγελία, ενώ ακολούθησαν ακόμα 2 έλεγχοι στα χρόνια που πέρασαν.

Ο δεύτερος έλεγχος έγινε για την αγορά ενός ακινήτου στην Κέρκυρα για το οποίο δόθηκαν 200.000 ευρώ αλλά και για την εταιρία Manorgold της οποίας ιδιοκτήτης ήταν ο Γιώργος Τράγκας.

Η τρίτη έρευνα του ΣΔΟΕ αφορά ένα έμβασμα ενός εκατομμυρίου για την αγορά ενός ακινήτου στο Παρίσι, ωστόσο κάθε φορά ο δημοσιογράφος ξέφευγε από τους πραγματικά σκληρούς ελέγχους και τις «καμπάνες».

336 τετραγωνικά με ιδιωτική παραλία στο Ιόνιο Πέλαγος - Αυτή είναι η πολυτελής βίλα στην Κέρκυρα

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/6, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται πλέον το σαλέ του Γιώργου Τράγκα, έκανε μία νέα αποκάλυψη για τα περιουσιακά στοιχεία του, και ειδικότερα για το σπίτι του στην Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε πλάνα για πρώτη φορά από την πολυτελή βίλα του εκδότη στην Κέρκυρα. Το οίκημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την περιοχή της Κασσιόπης, σε μία προνομιακή τοποθεσία στον κόλπο της Κέρκυρας.

Πρόκειται για ένα κτίσμα 336 τετραγωνικών μέτρων σε έξι στρέμματα, γεμάτο με ελαιόδεντρα. Το σπίτι έχει δικό του μονοπάτι και δική του ιδιωτική παραλία και σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, και αυτό το σπίτι δεν μπορεί να εκποιηθεί ή να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.

Η πολυτελής κατοικία ανήκει στην εταιρία του Γιώργου Τράγκα που είχε ξεκινήσει τη λειτουργία της το 2002 με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες ακινήτων.