Πάτρα: Κατέθεσε στην ΓΑΔΑ ο Μάνος Δασκαλάκης - Ο επόμενος είναι ο πατέρας του

Νέος κύκλος καταθέσεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Κατέθεσε στην ΓΑΔΑ ο Μάνος Δασκαλάκης - Ο επόμενος είναι ο πατέρας του

Συνεχίζονται οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Μάνος Δασκαλάκης τελικά κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης 16/6 στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στη ΓΑΔΑ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ρωτήθηκε για πιο διευκρινηστικές απαντήσεις για το τι συνέβη την ώρα του θανάτου των 3 παιδιών.

Κατέθεσε στην ΓΑΔΑ ο Μάνος Δασκαλάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, κατέθεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στη ΓΑΔΑ.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κατάθεσή του ήταν κανονισμένη και αφού απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις, αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ.

Τραγωδία στην Πάτρα

Τα 10 άτομα ''βόμβα'' που θα καταθέσουν για την υπόθεση της Πάτρας

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, που έχει απασχολήσει κατά πολύ το πανελλήνιο και τα μέσα γενικότερα, φαίνεται να φτάνει σιγά σιγά σε μια τελική κατεύθυνση, την ώρα που η Πισπιρίγκου θεωρεί ακόμα πως τα παιδιά της έφυγαν από πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Παράλληλα τη Δευτέρα 13/6 έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό πως τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας στην Πάτρα με σκοπό να αποσπάσει καταθέσεις από σημαντικά πρόσωπα, που είχαν φιλική, οικογενειακή ακόμα και περιστασιακή σχέση με την μητέρα και τα τρία κοριτσάκια, που έφυγαν από τη ζωή.

«Tα δέκα αυτά άτομα που θα καταθέσουν είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου (μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου), ο πατριός της κατηγορούμενης, ο πεθερός (Γιώργος Ναβλοούρος) και η πεθερά της (Ελένη Νταβλούρου), η «νονά» της Τζωρτζίνας, ο «Γιαννάκης» (η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας), μία γειτόνισσα του ζευγαριού καθώς και φιλικό πρόσωπο των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη που κρατούσε συχνά την Τζωρτζίνα όταν χρειαζόταν στο σπίτι της».