Power Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις επιδότησης ηλεκτρικού ρεύματος

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Power Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις επιδότησης ηλεκτρικού ρεύματος

Η πλατφόρμα Power Pass είναι έτοιμη να ανοίξει σε λίγες ώρες και έτσι, οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να κάνουν την αίτηση για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Τις αιτήσεις θα τις υποβάλλουν στο gov.gr.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το Power Pass και η είσοδος στη σχετική πλατφόρμα. Οι δικαιούχοι έχουν το δικαίωμα να λάβουν την επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος με επιστροφές ποσών έως 600 ευρώ, με την πλατφόρμα να ανοίγει κάθε μέρα για διαφορετικό ΑΦΜ.

Έτσι, η κυβέρνηση συνεχίζει τις πρωτοβουλίες για να καταπολεμήσει -στο μέτρο του δυνατού- το πρωτοφανές «κύμα» ακρίβειας και να ανακουφίσει τα νοικοκυριά από το κόστος στην ενέργεια -κυρίως τα ευάλωτα. Η καταβολή των ποσών για το Power Pass αναμένεται να γίνει το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου.

Οι δικαιούχοι δεν θα εισάγουν τα στοιχεία για τις χρεώσεις με βάση την κατανάλωση ρεύματος, καθώς αυτά θα διαβιβαστούν στην πλατφόρμα από τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και τους διαχειριστές.Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr