Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά μετά τον εντοπισμό του

Ευχαρίστησε κι όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του

«Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά μετά τον εντοπισμό του
Ενημέρωση 20.06.2022 12:57
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο, παρόλο που υπήρχαν τις τελευταίες μέρες πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται στον Πειραιά αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας.

Ο ίδιος συναντήθηκε και μίλησε με το δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη βοήθεια που θα υπάρξει για τη διαμονή, την εργασία και την προνοιακή στήριξη. Ο Θύμιος από την πλευρά του ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και δήλωσε πως είναι καλά.

«Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο» δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως είχε εφοδιαστεί τα απαραίτητα από σούπερ μάρκετ για αρκετό καιρό και πως ο ίδιος ετοίμαζε το φαγητό του, χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά μετά τον εντοπισμό του

Ο Θύμιος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, σε περιοχή δηλαδή που και πριν την εξαφάνισή του σύχναζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. Πατρίς οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποιήσαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα όπου και εντόπισαν τον Θύμιο. Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν είχαν αντικρίσει τον 39χρονο στην περιοχή, ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δυσδιάκριτος από τους περαστικούς.

Άμεσα οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας, ενώ είναι καλά στην υγεία του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι “κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία ” και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας.

Ο Θύμιος θα κάνει όλες τις προληπτικές εξετάσεις και έπειτα θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα, όπου και θα παραμείνει για να συνεχίσει την κατάθεσή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ώρες - Μεγάλη κίνηση στα ταμεία των Lidl μετά την ανακοίνωση τους

Πάτρα: Δολοφονήθηκαν Μαλένα και Ίριδα - Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Share