Άσχημα τα νέα για την υγεία του Νίκου Ανδρουλάκη - Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Μόλις λίγες ημέρες μετά την νόσηση του Ευάγγελου Βενιζέλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα τα νέα για την υγεία του Νίκου Ανδρουλάκη - Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Λίγες μέρες μετά την νόσηση από κορωνοϊό του Ευάγγελου Βενιζέλου, ένας ακόμα συνάδελφός του χτυπήθηκε από τον ιό. Ο λόγος για τον πρόεδρο του κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Ανδρουλάκης

Συγκεκριμένα ο πολιτικός διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έκρινε ότι πρέπει ο ίδιος ενημερώσει τους πολίτες και έτσι έπραξε, δημοσιεύοντας τα νέα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Έπειτα από 2,5 χρόνια ήρθε και η δική μου σειρά να νοσήσω με Covid19. Ο ιός είναι ακόμα εδώ, να προσέχετε την υγεία σας», γράφει ο κ. Ανδρουλάκης.

Λίγα Λόγια για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πολιτικός, που διατελεί πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2021, και υπηρετεί ως Ευρωβουλευτής από το 2014. Είναι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1979, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και η καταγωγή του είναι από το Ψυχρό Λασιθίου.

Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (master) στο πρόγραμμα «Νέα Υλικά και Περιβάλλον» του ΔΠΘ. Επιπλέον, είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός και στον τουριστικό τομέα, ενώ έχει διδάξει ως καθηγητής στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Νίκος Ανδρουλάκης