Πάτρα: Την κράτησαν 8,5 ώρες στη ΓΑΔΑ - Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της αδερφής της Πισπιρίγκου

Δηλώνει μάρτυρας του θανάτου της Ίριδας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Την κράτησαν 8,5 ώρες στη ΓΑΔΑ - Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της αδερφής της Πισπιρίγκου

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας είναι πολλές και έντονες, αφού φαίνεται πως το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας αλλάζει μια για πάντα το τοπίο των υποθέσεων.

Μετά την είδηση αυτή λοιπόν, την Τρίτη 21/6 η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα κλήθηκε εκτάκτως από τη ΓΑΔΑ να καταθέσει μιας και δηλώνει μάρτυρας του θανάτου της μικρής Ίριδας. Να σημειωθεί πως η κατάθεση της ήταν πολύωρη αφού πήγε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και αφέθηκε ύστερα από 8,5 ώρες στις 11 το βράδυ.

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της αδερφής της Πισπιρίγκου

Αδερφή Πισπιρίγκου

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Tα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα ασφυξίας

Οι νέες εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της Πάτρας είναι πολύ σημαντικές, καθώς το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών ήρθε να τα ανατρέψει όλα, θεωρώντας πια πως η Ίριδα και η Μαλένα βρήκαν τέλος μετά από ασφυξία, που υπέστησαν.

Προφανώς η είδηση αυτή είναι θλιβερή, όμως για τον πατέρα των κοριτσιών τον Μάνο Δασκαλάκη είναι ακόμη να πιο δύσκολο να γίνει δεκτή. Μέχρι πρότινος ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, όμως την Τρίτη 21/6 μέσα από την εκπομπή Live news τοποθετήθηκε λέγοντας πως αρχίζει να πιστεύει πως η Πισπιρίγκου δολοφόνησε τα παιδιά τους.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».