Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Δασκαλάκη μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών

«Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση»

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Δασκαλάκη μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών
Ενημέρωση 22.06.2022 18:52
Από Youweekly Team

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην υπόθεση της Πάτρας μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε να σχολιάσει τις δηλώσεις του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με επικοινωνία του Mega με τον δικηγόρο της 33χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη δεν πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της θα στηρίξει νέα κατηγορία εναντίον της.

Η Ρούλα δεν πιστεύει ότι ο Μάνος την θεωρεί δολοφόνο

«Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι και το περιεχόμενο του πορίσματος το οποίο δεν έχουμε. Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση. Βλέπει και ακούει πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση».

Βέβαια ο Μάνος Δασκαλάκης είναι πλέον βέβαιος ότι η εν διαστάσει σύζυγός, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, πλέον εμπλέκεται και στους θανάτους των άλλων δύο τους παιδιών, ενώ τονίζει πως θα δηλώσει υποστήριξη κατηγορίας και για τα δύο μικρότερα κορίτσια του.

Tα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα ασφυξίας

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συντετριμμένος ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα - «Δεν το χωράει το μυαλό μας»

Πάτρα: Το έγγραφο με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Share