«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη...» - Ο Θύμιος ''έσφαξε'' με το γάντι εκείνους που του επιτέθηκαν πριν την εξαφάνιση του

Οι δηλώσεις του μετά τον εντοπισμό του στην εκπομπή Φως στο Τούνελ

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη...» - Ο Θύμιος ''έσφαξε'' με το γάντι εκείνους που του επιτέθηκαν πριν την εξαφάνιση του

Μετά από ενάμιση μήνα εξαφάνισης ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο-λόγω της φυγής του εξαιτίας του bullying και του εκφοβισμού που δεχόταν- τελικά εντοπίστηκε το Σάββατο 18/6 στην περιοχή του Πύργου. Το βράδυ της Παρασκευής 24/6 ο Θύμιος μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για αυτόν.

Οι δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά στην Αγγελική Νικολούλη

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα» είπε ο Θύμιος και τόνισε πως βλέπει πως η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο.

Όσον αφορά τα άτομα που του επιτέθηκαν λίγο πριν την εξαφάνιση του, ο Θύμιος Μπουγάς ανέφερε: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Αν τους δω στο δρόμο, δεν θα τους πω τίποτα»

Ο Θύμιος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, σε περιοχή δηλαδή που και πριν την εξαφάνισή του σύχναζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. Πατρίς οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποιήσαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα όπου και εντόπισαν τον Θύμιο. Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν είχαν αντικρίσει τον 39χρονο στην περιοχή, ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δυσδιάκριτος από τους περαστικούς.

Άμεσα οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας, ενώ είναι καλά στην υγεία του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι “κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία ” και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας.

Ο Θύμιος θα κάνει όλες τις προληπτικές εξετάσεις και έπειτα θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα, όπου και θα παραμείνει για να συνεχίσει την κατάθεσή του.