Ραφήνα: 42χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ

Η άγρια συμπλοκή που οδήγησε στον θάνατο του άνδρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραφήνα: 42χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 42χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου μετά την έξοδό του σε μπαρ της Ραφήνας από μία παρέα ανδρών. Ο καυγάς σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/6), ενώ ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της Κυριακής (26/6).

Πώς ξεκίνησε ο φονικός καυγάς στη Ραφήνα

Αφορμή στάθηκε μια λογομαχία που είχε το θύμα με κάποιους από τους νεαρούς μέσα στο μαγαζί. Αρχικά, ο 42χρονος τσακώθηκε έξω από την τουαλέτα του μπαρ με τους δράστες και στη συνέχεια ο καβγάς μεταφέρθηκε στο τραπέζι που καθόταν ο άτυχος άνδρας με την παρέα του, ενώ τις προηγούμενες ώρες ασκήθηκε ποινική δίωξη στον άνδρα που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στο Κουκάκι.

Τα αίματα άναψαν όταν ένας από τους νεαρούς μίλησε άσχημα στην κοπέλα του 42χρονου. Προς στιγμή, η ένταση έδειξε να εκτονώνεται όμως οι 5 νεαροί είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα στον πλαϊνό πεζόδρομο του μπαρ.

Μόλις ο 42χρονος βγήκε έξω οι νεαροί, αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά κάποια στιγμή ένας από τους δράστες γρονθοκόπησε τον 42χρονο στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά.

Κεντρική φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Τα δύο σενάρια του φονικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida -βάσει των όσων έχουν προκύψει έως τώρα- δύο είναι τα σενάρια που οδήγησαν στον φονικό καβγά.

Το πρώτο σενάριο είναι οι δράστες να ενόχλησαν κάποια κοπέλα από την παρέα του 42χρονου.

Το δεύτερο είναι, καθώς πήγαινε στην τουαλέτα το θύμα να σκούντηξε άθελά του κάποιον από την παρέα των δραστών, με αποτέλεσμα εκείνος να του ζητήσει το λόγο.

Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο, ο 42χρονος και η παρέα του μισή ώρα αργότερα πλήρωσαν τον λογαριασμό και αποχώρησαν από το μπαρ, ωστόσο, κατά την έξοδο τους, ήρθαν αντιμέτωποι με 4 άτομα, τα οποία άρχισαν να χτυπούν με μανία τον άτυχο άνδρα.

Το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό, ωστόσο δεν άντεξε και κατέληξε.