Ξέσπασε φωτιά σε φυλακές της Κρήτης - Νεκρός ένας κρατούμενος

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ξέσπασε φωτιά σε φυλακές της Κρήτης - Νεκρός ένας κρατούμενος

Την Τρίτη 28/6, μετά την φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα εστίασης της Γλυφάδας, έγινε πριν λίγη ώρα γνωστό πως φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε κελί στο πειθαρχείο, στην καινούρια πτέρυγα των φυλακών της Αγυιάς στα Χανιά.

Τι συνέβη με τη φωτιά στις φυλακές

Από τη φωτιά, τραυματίστηκε με σοβαρά εγκαύματα ένας αλλοδαπός κρατούμενος 26 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τη φωτιά την έβαλε ο ίδιος στο κελί του.

 Ξέσπασε φωτιά σε φυλακές της Κρήτης

Η Πυροσβεστική με 3 οχήματα επιλήφθηκε του συμβάντος ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον κρατούμενο, οδηγώντας τον στον νοσοκομείο Χανίων, όπου και υπέκυψε, ενώ ήδη το ανακριτικό της πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια του πολύ σοβαρού συμβάντος.

Συνελήφθη ο 20χρονος που έβαζε κόντρες με τον φίλο του στο Χαλάνδρι

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο Χαλάνδρι την Τρίτη 28/6, και στέρησε τη ζωή από έναν 18χρονο, ο οποίος έβαζε κόντρες με τον κολλητό του μέχρι που έγινε το μοιραίο. Ο 20χρονος φίλος του, συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, ενώ σε λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο. Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Ο συλληφθείς, αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Πλέον, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου αποκτά νέες διαστάσεις και αυτό που ψάχνουν οι έμπειροι αξιωματικοί είναι να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες όπως την ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της εκτροπής και της πρόσκρουσης στο δέντρο.