Πριν από λίγο - Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στα Κάτω Πατήσια

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πριν από λίγο - Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στα Κάτω Πατήσια

Συναγερμός έχει σημάνει στα Κάτω Πατήσια αφού υπάρχει τραυματίας μετά από πυροβολισμό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένοπλος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άντρας μόλις είχε κατέβει από το σπίτι του.

Είναι το δεύτερο σοβαρό συμβάν που συμβαίνει στην περιοχή τις τελευταίες μέρες αφού προχθές είχαμε ισχυρή έκρηξη σε ρολόγια της ΔΕΗ σε πολυκατοικία στα Πατήσια.

Τι παραπάνω γνωρίζουμε από τους πυροβολισμούς στα Πατήσια

Άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά όταν τον χτύπησε όχημα στην προσπάθεια του οδηγού να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο που δεν είναι γνωστό εάν είναι της ιδιοκτησίας του.

Στην περιοχή επικρατεί πανικός, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις για να ελέγξουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Νέοι πυροβολισμοί , ένας νεκρός και δύο τραυματίες αστυνομικοί στου Αγίους Αναργύρους

Το περιστατικό ξεκίνησε από τα Κάτω Πατήσια και κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους - Στα Κάτω Πατήσια ένοπλος βγήκε από αυτοκίνητο, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Στη διάρκεια της καταδίωξης δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος.