Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Αντίστροφη μέτρηση για να κάνουμε τα ψώνια μας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Οριστικοποιήθηκαν όπως φαίνεται οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθούν φέτος οι θερινές εκπτώσεις, ενώ πολλά μαγαζιά έχουν ήδη ξεκινήσει να φέρνουν κομμάτια σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως τα Zara.

Πότε θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αυτές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Επίσης, στις 17 Ιουλίου ημέρα Κυριακή, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Κατά τη διάρκεια τόσο των εκπτώσεων όσο και του ανοίγματος των καταστημάτων την Κυριακή 17 Ιουλίου οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές.

Πότε θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις 

Εξωτερική & εσωτερική φωτογραφία: EUROKINISSI /ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΙ

5 φορέματα και ολόσωμες φόρμες στα Zara που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση

Είναι γεγονός πλέον, πως οι εκπτώσεις στο Zara έχουν ξεκινήσει. Απίστευτα κομμάτια σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, για όλα τα γούστα. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές γι' αυτό πρέπει να βιαστείς να πας στα μαγαζιά, ή το online store.

Αυτή τη φορά έχω να σου προτείνω 4 φορέματα και μία ολόσωμη φόρμα σε έκπτωση, τα οποία ξεχώρισα ως τα must have items του καλοκαιριού.

Πρώτα θα σου δείξω το αγαπημένο μου, το οποίο είναι ένα maxi, σατινέ φόρεμα, με πέτο στο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Έχει λεπτομέρεια με άνοιγμα στη μέση και τελείωμα σε γραμμή εβαζέ στο κάτω μέρος. Κοστίζει 39,99 €. (κωδικός: 7563/043)

Φόρεμα Zara

Στη συνέχεια έχω να σου προτείνω αυτή την απίστευτη ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι σατινέ, με βολάν στη λαιμόκοψη, έχει όψη τσαλακωμένου, λάστιχο στη μέση, φαρδιά μπατζάκια και άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με δετό φιόγκο. Κοστίζει μόνο 19,99 €. (κωδικός: 9878/098)

Φόρεμα Zara

Και περνάμε σε ένα άκρως καλοκαιρινό λευκό mini φόρεμα, σατινέ, με V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες με φιόγκους. Έχει λεπτομέρεια με αφαιρούμενο λουλούδι πολλαπλών θέσεων από το ίδιο ύφασμα. Βρίσκεται στην προνομιακή τιμή των 19,99 €. (κωδικός: 7805/887)

Φόρεμα Zara

Έχουμε πει πολλές φορές πως το zebra print είναι μία από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού (δες εδώ)... έτσι δε γινόταν να μη σου προτείνω ένα φόρεμα με αυτό το εμπριμέ σχέδιο. Είναι midi, με V ντεκολτέ, αγκράφα και ανοίγματα, διπλό λεπτό ρυθμιζόμενο λουρί και λάστιχο τύπου σφηκοφωλιάς στην πλάτη. Η τιμή του ανέρχεται στα 19,99 €. (κωδικός: 2157/038)

Φόρεμα Zara

Για το τέλος σου άφησα ένα μακρυμάνικο χακί, midi φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη, λεπτομέρεια με ελαστικά ανοίγματα μπροστά με απλικέ χάντρες. Έχει λάστιχο στη μέση και κοστίζει μόνο 19,99 € (κωδικός: 9878/088)

Φόρεμα Zara

Πριν λίγες μέρες όμως σου είχα προτείνει και άλλα 5 items από το Zara, τα οποία είναι σε έκπτωση. (Δες τα εδώ)