Θεσσαλονίκη: 14χρονη βίωνε την απόλυτη φρίκη - Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο σύντροφος της μητέρας της

Βρήκε την δύναμη και τον κατήγγειλε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: 14χρονη βίωνε την απόλυτη φρίκη - Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο σύντροφος της μητέρας της

'Άλλο ένα ειδεχθές περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης έγινε γνωστό την Τετάρτη 6/7, όταν στην Θεσσαλονίκη 14χρονη (δείτε επίσης την κατάθεση της ανήλικης για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ) βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε στην αστυνομία τον σύντροφο της μητέρας της, ο οποίος σύμφωνα με την ανήλικη για έξι χρόνια προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, καθώς εκμεταλλευόταν πως η μητέρα της έλειπε στην δουλειά.

14χρονη έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας της

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης 5/7, τον 35χρονο Γεωργιανό, έπειτα από την καταγγελία, και η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά στα αδικήματα «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους» και «Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».

14χρονη βίωνε την απόλυτη φρίκη - Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο σύντροφος της μητέρας της

30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Άγρια σεξουαλική επίθεση σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/6), μια 19χρονη κοπέλα. Η νεαρή, πήγαινε στο σπίτι της όταν την πλησίασε ένας περίεργος άνδρας ο οποίος την άρπαξε από το χέρι, άρχισε να τη θωπεύει και στη συνέχεια επιχείρησε να της σκίσει τα ρούχα.

Το θύμα σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα νύχια του σεξουαλικού αρπακτικού χάρη στην επέμβαση μιας παρέας νεαρών ενώ ο δράστης συνελήφθη. Το σκηνικό του τρόμου για την 19χρονη άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 23:10. Βάδιζε αμέριμνη προς το σπίτι της και κοντά στη στάση τραμ Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη συμβολή με την οδό Βιθυνίας, μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία της Νέας Σμύρνης, αισθάνθηκε ένα χέρι να την αρπάζει με βία.

Ήταν ένας 30χρονος ο οποίος άρχισε να τη θωπεύει και παράλληλα να εκστομίζει χυδαία σχόλια. Η κοπέλα έντρομη τον απώθησε όμως αυτός, επέμενε και μάλιστα επιχείρησε να της σκίσει και τα ρούχα. Το θύμα συνέχιζε να αντιστέκεται και να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr